Κυριακή 22 Ιανουάριος 2017 Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο GooglePlus

Επικοινωνία

Το Ανοικτό Παράθυρο  είναι διαδικτυακή εφημερίδα γνώμης.

Επιδίωξη της είναι να  συμβάλλει  στην  διατήρηση και την προοπτική της ευρωπαϊκής υπόστασης της χώρας  με την  στοχευμένη ανάλυση της τρέχουσας ειδησεογραφίας.

 Η ιδέα ανήκει στον  δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο, που έχει και την ευθύνη για  την επιλογή των κειμένων που δημοσιεύονται.

Το λογότυπο  σχεδίασε  ο σκιτσογράφος Στέλιος Καλογεράκης, προσφορά του οποίου είναι και τα σκίτσα που δημοσοσιεύονται.

Οι συνεργάτες και οι αρθρογράφοι δεν εκφράζουν απαραιτήτως το site. Διατυπώνουν  τη γνώμη τους χωρίς περιορισμούς  , υπό τον όρο του σεβασμού της προσωπικότητας  των άλλων και τήρησης της νομοθεσίας.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης – χρήστης των σελίδων της εφημερίδας  αποδέχεται το σύνολο του νομικού πλαισίου που  σχετίζεται με τη λειτουργία της. Η εφημερίδα  δεν έχει πρόθεση να παραβιάσει την εθνική ή κοινοτική νομοθεσία που καλύπτει τη λειτουργία της, ούτε τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Για την εγκυρότητα  του περιεχομένου των κειμένων που αναρτώνται την ευθύνη έχουν οι συντάκτες τους.

Το ΑΠ δεν δημοσιεύει σχόλια χρηστών για τα κείμενά του , εφόσον   είναι ανώνυμα, ή περιέχουν χαρακτηρισμούς  υβριστικούς απο νομική άποψη.

Σε περίπτωση που  ο χρήστης θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, ή να χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο,προκειμένου να σχολιάσει κείμενο που δημοσιεύθηκε,  τα πραγματικά στοιχεία του πρέπει να είναι στη διάθεση του ΑΠ.  

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected] ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας