Οι Έλληνες του Βελγίου λένε “Ναι” στην Ευρώπη!

Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Βέλγιο, στα διεθνή όργανα, σε εταιρείες, οργανώσεις, ενώσεις, ΜΚΟ κ.λπ., συναντήθηκαν χθες στις Βρυξέλλες και αποφάσισαν την οργάνωση συγκέντρωσης υποστήριξης του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο,  Τρίτη, στις 18.30, μπροστά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά από χθες στις Βρυξέλλες, αλλά και με κάθε είδους επικοινωνίες, οι Έλληνες κινητοποιούνται για μια μεγάλη συγκέντρωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για αυθόρμητη πρωτοβουλία, χωρίς κηδεμόνευση από κόμματα, και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι μια συγκέντρωση πρωτοφανής για τα δεδομένα των Βρυξελλών. Αναμένονται δε να δώσουν το «παρών» και πολλοί ξένοι, φίλοι της Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συγκινηθεί από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα και θέλουν και αυτοί να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στην  Ελλάδα και τους έλληνες φίλους τους.

 Οι Έλληνες του Βελγίου λέμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για την Ευρώπη, την Ελλάδα, τη Δημοκρατία

Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 6:30 στην Esplanade του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι μία αυθόρμητη και ακηδεμόνευτη εκδήλωση πολιτών – Ελλήνων και μη-

που πιστεύουν ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

 YES to Europe, YES to Greece

The Greeks in Belgium say YES to the referendum for Europe, Greece, Democracy,

 Join us at the European Parliament, Esplanade, on Tuesday 30 June at 18,30

  This is a non-affiliated, spontaneous, and peaceful demonstration of people who want Greece to stay in the European family.