Ο Καμένος ξεπατικώνει Καρατζαφέρη και επεκτείνεται!

Γράφει ο Σχολαστικός.

Ο Καμένος  αυτοδιορίσθηκε <υπουργος> Δημοσίων Εργων!

Καμένος εδώ καμένος εκεί που βρίσκεται ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας ; Γιατί έχει χαθεί από τα ραντάρ της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα;
Η απορία δεν είναι δική μου προέρχεται από στελέχη της κυβέρνησης – από αυτούς που δεν νιώθουν και πολύ άνετα να τον έχουν δίπλα τους. Και δεν είναι απορία για να περνάει η ώρα: διακρίνουν ότι ο φιλόδοξος Καμένος στήνει μια δική του κυβερνημένα στην κυβέρνηση.
Δηλαδή προωθεί δικούς τους στο μηχανισμό του κράτους , οι οποίοι αναφέρονται σ αυτόν και όχι στους αρμόδιους υπουργούς.

Ταυτόχρονα επεκτείνεται και ο ίδιος. Διόρισε  τον εαυτό του και … υπουργό Δημόσιων Έργων!. Δηλαδή προχώρησε σε επανασύσταση της ΜΟΜΑ– παλιά ιδέα του Γ. Καρατζαφέρη- η οποία θα εκτελει δημόσια έργα.
Θα ονομάζεται <Διακλαδική Διοίκηση Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού,> (ΔΙΔΕΡΓΩΝ) και θα αναλαμβάνει κατασκευαστικές δουλειές , ώστε οι Ενοπλες Δυνάμεις <να τεθούν στην υπηρεσία του ελληνικού λαού> . Οποιος κατάλαβε , κατάλαβε…

Κουρακο-παιδεία.
κουρ

Ο υπουργός Παιδείας Αρ. Μπαλτάς ήταν στο στόχαστρο ως τώρα για τις αβασάνιστες κυβερνητικούς παρεμβάσεις στην παιδεία,αλλά  ο αναπληρωτής του την πληρώνει στο τέλος.

Ο Τάσος Κουράκης χρεώνεται ,μεγαλύτερες αστοχίες στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από ότι ο Μπαλτάς στην τριτοβάθμια.
Πιο απλά, η επιστροφή των αιώνιων φοιτητών και του άσυλου είναι πταίσματα μπροστά στην αποδόμηση του έτσι κι αλλιώς κακοδομημένου σχολείου.
Αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι διακινούν τη θεωρία ότι οι δυο υπουργοί δημιουργούν… ασπίδα για την κυβέρνηση με τους νομούς τους.

Δηλαδή; Χαλαρώνοντας τα πράγματα η κυβέρνηση δεν θα έχει ποτέ στους δρόμος του φοιτητές και τους μαθητές. Το ενδεχόμενο να βγουν στους δρόμους όσου δεν θέλουν χαλάρωση το σκεφτήκαν;
Ο Σχολαστικός