Ο Σταύρος δεν αναγνωρίζει τον Θεοχαρόπουλο!

Γράφει ο Συγκλητικός

Για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σπανίως θα βρεθεί άνθρωπος να μιλήσει αρνητικά. Είναι επικεφαλής ενός μικρού κόμματος, όπως είναι η  ΔΗΜΑΡ την oποία παρέλαβε  εξαερωμένη και  με υπομονή την  ξανάστησε στα πόδια της, αλλά η προσωπική απήχηση του είναι ευρύτερη.

Η συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ αποτελεί υπόδειγμα συμπαράταξης ομόρων κομμάτων. Ο ίδιος, ως  νέος πολιτικός, με το ύφος της δημοσίας παρουσίας του την  πολιτική τόλμη του -όπως έδειξε στο θέμα του εκλογικού νόμου- , με την ευπρέπεια του λόγου του και με τις  πολιτικές πρωτοβουλίες του αποτελεί  προστιθέμενη δύναμη στη  Δημοκρατική Παράταξη.

Για λογαριασμό τη οποίας επέκρινε το Ποτάμι για τους χειρισμούς του  στα  θέματα των συνεργασιών  σημειώνοντας ότι σε ό,τι αφορά το νέο φορέα, αν δημιουργηθεί, επιδιώκει  να έχει συνεργασία με τη ΝΔ μόνο.

Αυτόν τον πολιτικό ο Σταυρός  Θεοδωράκης δεν τον …αναγνωρίζει.  Η απάντηση του στην κριτική Θεοχαρόπουλου ήταν η εξής: “Το Ποτάμι όπως και η κοινωνία άλλωστε, δεν ασχολείται με βουλευτές που δεν έχουν ποτέ μετρηθεί στην ψήφο του λαού”.

Με άλλα λόγια  ο Σταύρος καταργεί το Σύνταγμα και δεν θεωρεί εκλεγμένους τους…. βουλευτές Επικρατείας.

Όσο με ποιον ασχολείται η κοινωνία και με ποιον όχι, και  ποιον  θα στείλει το εκλογικό σώμα στην επομένη Βουλή, χωριό που φαίνεται…