Ποιός έπαιξε με τον Κουβέλη;

κου  Στον Φώτη Κουβέλη μπορεί κανείς να καταλογίσει πολλά. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι λέει ψέματα- τόσα χρόνια στην πολιτική ουδέποτε του καταλογίσθηκε κάτι τέτοιο.
Συνεπώς όταν για δύο μέσα σε λίγες ημέρες δηλώνει ότι ουδείς του έκανε πρόταση για την προεδρία τη Δημοκρατίας το εννοεί. Και όταν σε αυτή την επίμονη δήλωση προβαίνει μετά από μια <αποκάλυψη> του Αντώνη Σαμαρά περί άρνησης του Κουβέλη να αποδεχθεί την πρόταση για πρόεδρος , οπότε θα ήταν πιο εύκολο να αποτραπούν οι εκλογές <γιατί θα ψάχναμε για 2-3 ψήφους>, κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις.
Αυτός φυσικά δεν είναι ο Κουβέλης. Γιατί δεν γίνεται να του προσάπτουν ταυτόχρονα και ότι ήθελε να γίνει πρόεδρος και οτι αρνήθηκε την πρόταση.
<Δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόταση είτε από τον κ. Σαμαρά, είτε από τον κ. Βενιζέλο> είπα κατηγορηματικά και ονομαστικά ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Δεν είναι μικρό παιδί να παίζει με τις λέξεις.
Συνεπώς ποίοι έπαιξαν παιχνίδια εις βάρος του; Για να ακριβολογούμε γιατί <βενιζελικός> του ΠΑΣΟΚ είχε προσεγγίσει στέλεχος της ΔΗΜΑΡ –αναμφίβολης εντιμότητας , που σήμερα δεν βρίσκεται στο κόμμα -και του έκανε τέτοιες ζυμώσεις και για λογαριασμό τίνος;

Ο Σχολαστικός