Ο Ανέμελος Πρωθυπουργός και η θετική πλευρά της ζωής: εδώ με χιόνι στο Κολωνάκι

Όσοι περίμεναν να δουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το φτυάρι στα χιόνια μάλλον απογοητεύτηκαν όταν εμφανίστηκε να πίνει …εσπρεσάκι στο Da Capo στο Κολωνάκι.

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή που με τον Δημήτρη Τάκη είχε την αποκλειστικότητα του ρεπορτάζ στους …χιονισμένους δρόμους:

“Το Μπρα ντε φερ κάνει ρεπορτάζ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στους χιονισμένους δρόμους. Μία στάση για καφέ καθ´ οδόν για το Μαξίμου! Μιλήσαμε για κακοκαιρία, εμβολιασμούς, ευπαθείς ομάδες. Καλημέρα σας.” έγραψε η δημοσιογράφος στο Tουίτερ.

Την ώρα που η χώρα έχει παραλύσει από την κακοκαιρία – με τρεις νεκρούς- ο Πρωθυπουργός χαριεντίζεται με εσπρεσάκι στο Κολωνάκι και ποζάρει στο φακό μάλλον πιο ελαφρά- για την περίσταση, αλλά κομψά, ντυμένος.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η χώρα βυθίζεται στα χιόνια κ αυτός τρέχει στο Κολωνάκι για καφέ. Κ φωτογραφίζεται κιόλας μες τη καλή χαρά¨” θα σχολιάσει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Τρίτη φορά. Πάρνηθα. Ικαρία. Da capo. Τι να πει κανείς; Περιορισμένη αντίληψη, πλήρης έλλειψη ευαισθησίας ή αλαζονεία;».

Η αλήθεια είναι πως ο “ανθρώπινος” Πρωθυπουργός είχε ήδη πει στις δηλώσεις του πως η κακοκαιρία είναι “μια ευκαιρία για να παίξουν τα παιδιά”.

Το ντύσιμο είναι κατάλληλο, αλλά όχι για χιόνια, το χαμόγελο εκπέμπει ανεμελιά κι όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που έδωσε την φωτό στη δημοσιότητα μέσα στα θέματα συζήτησης ήταν μεταξύ των άλλων και η …κακοκαιρία.

Κατά τα άλλα οι… κακόπιστοι που θεωρούν τον Μητσοτάκη αδιόρθωτο, θα πρέπει να παρατηρήσουν πως αυτή τη φορά …φοράει μάσκα! Και δεν παραλείπει να συστήσει στους πολίτες να αποφεύγουν -αυτοί- τις περιττές μετακινήσεις.

Αν μη τι άλλο, ο Ανέμελος Πρωθυπουργός βλέπει τη… θετική πλευρά της ζωής. Και δεν χάνει την ευκαιρία για μια ακόμα φορά να ποζάρει -με το χιόνι πίσω του στο Κολωνάκι. Πότε θα ξαναβρεί μια τέτοια ευκαιρία;

Ξέρει πολύ καλά πως δεν έχει σημασία τι λες, αλλά…τι φοράς όταν λες.