Διώχνουν και τον Γιώργο Τσίπρα από επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟ!

    

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γ. Τσίπρας σε ραδιοφωνικό σταθμό του ανακοινώθηκε ότι σταματά να είναι επιστημονικός συνεργάτης στην ΚΟ. Στη συνέντευξη υποστήριξε ότι απαιτείται ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης και χρειάζεται τα κόμματα να λειτουργούν δημοκρατικά.

“Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων” δηλώνει ο ίδιος.

“Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας.

Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση”.