Επτά συναρπαστικές κούρσες και διπλό τζακ ποτ, σήμερα, στις ελληνικές ιπποδρομίες

 

Στο Μαρκόπουλο ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών Tattersalls

Επτά συναρπαστικές κούρσες και δύο τζακ ποτ, που αναμένεται να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον των παικτών στα ύψη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης στο Μαρκόπουλο, που ξεκινά στις 17:00.

Συγκεκριμένα, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (πρόβλεψη των 4 πρώτων αλόγων με τη σειρά που θα τερματίσουν) έχει μεταφερθεί το ποσό των 5.484 ευρώ, ενώ στο ΣΚΟΡ 6  (πρόβλεψη των νικητών σε 6 συνεχόμενες κούρσες) έχουν μεταφερθεί 17.022 ευρώ. Την περασμένη εβδομάδα, στο ΣΚΟΡ 4 η απόδοση στο ευρώ ήταν 11.906 ευρώ.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της προηγούμενης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης:

https://youtu.be/doutgNn3leg

Οι ελληνικές ιπποδρομίες στο «ραντάρ» του οίκου Tattersalls

Ψήφο εμπιστοσύνης στις ελληνικές ιπποδρομίες δίνει ο μεγαλύτερος οίκος δημοπρασιών καθαρόαιμων ίππων στη Ευρώπη, Tattersalls. Εκπρόσωποι του φημισμένου οίκου θα βρίσκονται σήμερα στο Μαρκόπουλο, προκειμένου να έχουν επαφές με Έλληνες ιδιοκτήτες ίππων και να τους προσφέρουν κίνητρα για νέες αγορές. Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, που ο Tattersalls επισκέπτεται τον ιππόδρομο, επιβεβαιώνοντας το έντονο ενδιαφέρον του για την ελληνική αγορά.

https://gallery.mailchimp.com/6c607917d3279759cc2e5d3cb/images/d20733cf-c9ae-4a03-be4b-3dcdb160f46c.png