Και απέναντι στον Τσίπρα!

Του Τάκη Ψαρίδη

Στα 30 χρόνια της δημοσιογραφικής μου παρουσίας δεν έχω ξαναδεί «πολιτικό» που να λέει και να ξελέει, κάθε λίγο και λιγάκι, όπως ο «Στέφανος της Ελλάδας».. Και μόνο αυτό δείχνει το πόσο πολιτικός είναι. Το πόσο αριστερός, τόχουμε ξεχάσει από την πρώτη στιγμή..

Βεβαίως για τους «πιστούς» του, δεν έχει σημασία το τί λέει, αλλά πάντα το τι εκ των υστέρων ξελέει.. Ο,τι και να κάνει ό,τι και να λέει το αγνοούν σαν να μην έγινε ποτέ και τους αρκεί μόνο αυτό που ξελέει..

Λίγο πριν στον Αντένα, στο πλαίσιο του ανελέητου κυνηγητού που του κάνουν τα «πετσωμένα βοθροκάναλα», που προκειμένου να τον ταλαιπωρήσουν, να τον εξαντλήσουν ψυχικά και να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα του, τον προβάλλουν ανελλιπώς και ασυστόλως κάθε μέρα, δήλωσε καθαρά πως θα είναι υποψήφιος ακόμα και απέναντι στον Τσίπρα, αν του το ζητήσει ο λαός… αδιαμεσολάβητα φυσικά. Στο πλαίσιο δε, του λέω και ξελέω παραδέχτηκε ότι το αδιαμεσολάβητο ουάν μαν σόου του στις εκλογές ήταν λάθος..

Τώρα ειλικρινά σκέφτομαι τους φίλους που μας καθύβριζαν με τον χειρότερο τρόπο για όλα αυτά που κρίναμε τον «Στέφανο της Ελλάδας» και που τώρα ο ίδιος ξελέει και αναρωτιέμαι, ποιανού «εγώ» το μέρος θα πάρουν τώρα που αρχίζει η σύγκρουση των γιγάντων.

Το θετικό είναι ότι στο κόμμα υπάρχουν ακόμα πολλοί σοβαροί που έχουν αρχίσει να αντιστέκονται και να εξεγείρονται καθώς γνωρίζουν ότι στέρεψαν οι δικαιολογίες. Για τους δικούς του λόγους βεβαίως μέχρι και ο Ν. Παππάς (ναι αυτός ο γνωστός ολετήρας του Σύριζα πού του προξένησε ανεπανόρθωτη βλάβη με τις τηλεοπτικές άδειες) ζήτησε νέο πρωθυπουργό σε κοινή κάθοδο με το Πασόκ αντί του Κασσελάκη..

Περιττό να επισημάνουμε ότι ο «Στέφανος της Ελλάδας» δεν πρόκειται ποτέ να φύγει γιατί ξέρει πολύ καλά ότι άλλη τέτοια χρυσή ευκαιρία, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να ξαναβρεί ο ναρκισσισμός του… Ίσως σε κάποια μπανανία ξαναδεί «φως» σε κάποιο κόμμα και μπει..

Όμως ναι. Όπως υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας, έτσι και υπάρχουν σοβαροί στον Σύριζα και αυτό θα φανεί εδώ και τώρα και όχι στο «συνέδριο» που θα είναι πολύ αργά, καθώς το κόμμα θα νομιμοποιηθεί και επισήμως ως ιδιωτικό..