Σκοτεινή η επόμενη μέρα

Του Μέλιου Ανδρικόπουλου

Τέλειωσε και αυτός ο ”εφιάλτης” των εκλογών. Ο λαός τις εξέλαβε, ως ένα ακόμη ”αναγκαίο κακό” και έτσι ήταν!!

Οι υποψήφιοι έκαναν πως μιλούσαν και ο κόσμος έκανε πως τους άκουγε!!

Οι δημοσιογράφοι στα διάφορα πάνελ, όσοι δεν βαριούνταν αφόρητα , κρατιούνταν μη ξεσπάσουν στα γέλια μέσα στα τηλεοπτικά στούντιο!!

Ευτυχώς η ”παράσταση” τελείωσε και όλοι νιώθουμε ανακουφισμένοι που άλλο ένα ”επεισόδιο εκλογών”, έλαβε τέλος…

Το ποιοι βγήκαν και ποιοι δεν βγήκαν ,για τον κόσμο δεν έχει καμία απολύτως σημασία!! Η μόνη ψυχρή αλήθεια, είναι ότι κάποιοι βολεύτηκαν, κάποιοι ξεβολεύτηκαν και κάποιων τους πήραν τη μπουκιά μέσα από το στόμα!!

Πολύ φασαρία για το τίποτα. Ο κόσμος, οι άνθρωποι ,γνωρίζοντας ότι τους είναι αδιάφορη αυτή η κίβδηλη ”κοκορομαχία” μεταξύ των κομμάτων και των υποψηφίων , ψήφισε σθεναρά…παραλίες!!

Φαίνεται πως κάτι αρχίζει να κινείται. Φαίνεται πως οι άνθρωποι, αργά αλλά σταθερά , βγαίνουν από τη ”νάρκη” που τους είχαν υποβάλλει” πολιτικάντηδες και παρλαπίπες, ραδιοτηλεοπτικοί δημοσιογράφοι!!

Επιτέλους ,άρχισαν να αντιλαμβάνονται, ότι με το να γυρίσουν την πλάτη τους στην τηλεόραση, γυρίζουν και την πλάτη τους στους επαγγελματίες πολιτικούς και επιτέλους, αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα καθαρά και ξάστερα!!

Ωστόσο ,αυτοί που φαίνονται και φέρονται, σαν να τους χτύπησε στο κεφάλι ένα καδρόνι, είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί!!

Άλλα περίμεναν, άλλα τους βγήκαν!! Και σαν παιδάκια που τους έπεσαν τα ”πλαστικά τουβλάκια”, άρχισαν τα κλάματα, τις γκρίνιες, τις αλληλοκατηγορίες, τις εμπάθειες, τις κατινιές, τις κακόβουλες συμπεριφορές και ενέργειες!!

Από όλη αυτή την ιστορία, βγαίνει το συμπέρασμα, που ναι μεν ήταν γνωστό αλλά φροντίζουν, να μας το υπενθυμίζουν οι εθνοπατέρες μας, για να μαθαίνουμε το ποιόν τους: Στην πολιτική δεν υπάρχει φιλία!!

Ο χτεσινός ”στενός” φίλος, γίνεται αυτόματα ο σημερινός ”άσπονδος” εχθρός και ζητά το κεφάλι του ”φίλου” και ”συντρόφου” επί πίνακι!!

Οι διάφορες καμόρες και μαφίες, ωχριούν μπροστά στο ήθος και στη διάθεση προδοσίας και εξόντωσης, μερίδας πολιτικών!!

Μπορεί οι περισσότεροι να είναι ανίκανοι να ασκήσουν πολιτικές που θα βοηθούσαν τον τσακισμένο ελληνικό λαό, να βγει από τα δεκάδες αδιέξοδα ,στα οποία οι ίδιοι τον έχουν οδηγήσει, σε επίπεδο όμως ”ξεκαθαρίσματος λογαριασμών”, είναι ικανοί για όλα!!

Πιο ευρύτερα, τα πράγματα είναι ακόμη πιο τραγικά, ακόμη πιο απελπιστικά: ο Λαός βρίσκεται σε απόγνωση, και τα καλόπαιδα των κομμάτων, ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την προσωπική τους και μόνο ”πολιτική επιβίωση” και την ισχυροποίηση των κομμάτων τους, εάν και εφόσον η ισχυροποίηση αυτή συνάδει με τη δική τους -και μόνο-ισχυροποίηση!!

Έχουμε κάθετη πτώση του επιπέδου και των αξιών των Ελλήνων πολιτικών!!

Οι υπουργοί βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μιλούν σαν να είναι… συνδικαλιστές!!

Δεν έχουν συναίσθηση ότι κυβερνούν!! Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν δικαιούνται να αρθρώνουν καταγγελτικό λόγο!!

Βγαίνουν τα στελέχη διαφόρων κομμάτων και είναι λάβροι, εναντίον διαφόρων καταστάσεων που υπάρχουν στη χώρα!!

Συζητούν όλοι τους για να…συζητούν!! Εκτονώνονται και μετά πάνε για.. ύπνο!! Φυσικά ,έχουν την αυταπάτη ότι έτσι εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους!!

Κανείς δεν απολογείται στον ελληνικό Λαό, κανείς δεν νιώθει ενοχές, κανείς δεν αντιλαμβάνεται την τραγικότητα στην οποία έχουν περιέλθει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες!!

Αυτοί συνεχίζουν να βολτάρουν αμέριμνοι, σε κατάσταση ημιαφασίας και αφήνουν το κράτος να ”εκτελεί” σιγά-σιγά τον Ελληνικό Λαό!!

Πολιτικοί και κράτος ,εφευρίσκουν καθημερινά, τρόπους εξόντωσης των Ελλήνων!!

Αναγκάζουν τους ανθρώπους να πληρώνουν ασταμάτητα , δήθεν χρέη προς το κράτος!! Δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν ούτε λεπτό και επιδιώκουν να τους κρατούν διαρκώς απασχολημένους μέχρι την πλήρη κατάρρευσή τους!!

Ένφια, κτηματολόγιο, καθαρισμούς οικοπέδων, προγράμματα ενέργειας που όλο αλλάζουν, επιστροφή αναδρομικών δεκαετίας από συνταξιούχους, κληρονομικές διαδικασίες και δεκάδες άλλες ”σάπιες” νομοθετικές ”πρωτοβουλίες” από μανδαρίνους της καταστροφής, οδηγούν τον Ελληνικό Λαό στην απόγνωση!!

Είναι προφανές ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων!!

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ελλάδας, δεν ήταν τόσο δολοφονικό το ελληνικό κράτος, απέναντι στους ανυπεράσπιστους Έλληνες!!

Οι άνθρωποι αρχίζουν και σκέφτονται, μήπως αυτή η κυβέρνηση, κατέλαβε την εξουσία με την καθοδήγηση ξένων δυνάμεων και υπηρετεί σχέδια εχθρικών προς την χώρα σκοτεινών κύκλων;

Μήπως τελικά, ο απώτερος στόχος τους είναι η απόλυτη εξόντωση και ο αφανισμός των Ελλήνων;

Πάντως, αν αυτός είναι ο στόχος τους, είναι σίγουρο, πως αν συνεχίσουν με την ίδια ταχύτητα και τον ίδιο ζήλο, σύντομα θα τον επιτύχουν!!

Δυστυχώς, οι αντιπολιτευτικές ομάδες, είναι για κλάματα, εκτός τόπου και χρόνου!!Αδυνατούν να προσεγγίσουν στοιχειωδώς τα θέματα!!

Μία πρωτοφανής, εκτεταμένη τραγωδία ,ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας, με άγνωστο, αχαρτογράφητο τέλος!!

Ωστόσο, αν νομίζουν όσοι σήμερα αισθάνονται βολεμένοι ότι θα την ”σκαπουλάρουν”, κάνουν πολύ, πολύ μεγάλο και τραγικό λάθος!!

Θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, όπως την πληρώνει καθημερινά ο αδιάκοπα βασανισμένος και περιφρονημένος απλός κόσμος!!