Στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη – «Καλώ τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει και εκείνος τα περιουσιακά του στοιχεία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες« του.    

«Ζητούν επίμονα από μένα να υποβάλω το πόθεν έσχες μου, ενώ δεν ήμουν στην Ελλάδα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας το «πόθεν έσχες». «Είναι τόσο απατεώνες και τόσο ανίκανοι μαζί, που δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν την πλατφόρμα για να υποβάλλουμε το πόθεν έσχες μας» όπως σημείωσε.

«Σας παρουσιάζω την περιουσιακή μας κατάσταση εδώ μπροστά σας. Γιατί, εντέλει, σε εσάς, στον ελληνικό λαό λογοδοτώ. Βλέπετε τα στοιχεία πίσω μου. Είναι ό,τι σας έχω πει. Η δική μου αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου, αλλά στην καρδιά μου», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ. Και το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου», επισήμανε και πρόσθεσε: «Καλώ τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει και εκείνος τα περιουσιακά του στοιχεία για το 2023 πριν τις ευρωεκλογές. Για να ξέρουμε πόσα ακόμα ακίνητα προστέθηκαν στη μονόπολή του».

Δείτε το «Πόθεν Έσχες» του Στ. Κασσελάκη

pothen_esxes_kasselakis2_3a6c0.jpg
pothen_esxes_kasselakis1_c80c5.jpg