Στις χρυσές σελίδες της ιστορίας ο πρωθυπουργός

Του Γ. Τεκίδη

                                                          

Ποιος πρωθυπουργός , θα αναρωτηθούν οι κακεντρεχείς, οι γνωστοί απάτριδες και όλος ο συρφετός της αριστεράς και τινές της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς. Κι αυτό γιατί μήνες τώρα, τι μήνες δηλαδή χρόνια να λες καλύτερα όλοι οι παραπάνω βάλθηκαν να λοιδορούν, να συκοφαντούν, να χυδαιολογούν εναντίον του μακρά καλύτερου μεταπολιτευτικά πρωθυπουργού, του Κυρ. Μητσοτάκη. Ενός εγκρατούς κατά γενική ομολογία ανθρώπου που υπομένει πολύ καιρό τις ανούσιες, άθλιες και μικρόψυχες επιθέσεις, ο ίδιος και η οικογένεια του. Ενός πρωθυπουργού που ούτε κατ’ ιδέαν καταδέχτηκε να κατεβεί στο θλιβερό επίπεδο των πολιτικών του αντιπάλων, παρά υπομένει με απαράμιλλη στωικότητα, αυτοσυγκράτηση και ήθος που σύντομα θα διδάσκεται στις σχολικές αίθουσες και τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα.

Ασυμβίβαστος εχθρός του ψεύδους, της σοβαροφάνειας, της απληστίας, της ανευθυνότητας, της έλλειψης ευαισθησίας και του καιροσκοπισμού, παραδίδει καθημερινά μαθήματα υπευθυνότητας, συνέπειας και ειλικρίνειας σε ένα λαό πολλές φορές αχάριστο και αγνώμονα που δεν συγχωρεί και το παραμικρό στραβοπάτημα, ακόμη και αυτού του πανάξιου πρωθυπουργού. Και φυσικά ηθικοί αυτουργοί αυτής της δηλητηριώδους κατάστασης, οι λαϊκιστές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα υπολείμματα των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατικών δυνάμεων. Η αθλιότητα όλων αυτών πολλές φορές έχει ξεπεράσει τα εθνικά σύνορά και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και πρώτα-πρώτα στην ευρωπαϊκή ένωση. Εκεί  αυτοί οι ανθέλληνες μισαλλόδοξοι διασύρουν την εμβληματική πολιτικά προσωπικότητα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του. Δεν διστάζουν δε να καταγγέλλουν και να ασχημονούν σε βάρος της κυβέρνησης, διαπράττοντας μέχρι και εθνική μειοδοσία.

Αυτοί οι αχαρακτήριστοι πολιτικάντηδες με μηδενικό εθνικό φρόνημα χρόνια τώρα έχουν κάνει σημαία της πιο γλοιώδους προπαγάνδας τους, τα χρέη του κόμματος της ΝΔ στο δημόσιο, τα οποία μάλιστα έχουν ανεβάσει στο μισό δις ευρώ περίπου. Και εδώ τώρα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος σε αυτό τον τόπο. Γιατί ύστερα από αγωνιώδεις προσπάθειες και ανηλεή προσωπικό αγώνα, οσονούπω, την άλλη κιόλας εβδομάδα ο Κυρ. Μητσοτάκης αφού συγκέντρωσε το ποσό του χρέους με την συμβολή και συμπαράσταση της κοινοβουλευτικής του ομάδας και άλλων ευκατάστατων μελών και ευυπόληπτων οικονομικών παραγόντων του τόπου  θα το παραδώσει σε ειδική τελετή στα δημόσια ταμεία.

Μια εμβληματική και άξια κίνηση, χειρονομία που δεν είναι δυνατόν να μη καταγραφεί στις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου. Επίσης υποθέσεις όπως αυτές του ασίγαστου εθνικού αγωνιστή Αδ. Γεωργιάδη για τα αδιευκρίνιστα ποσά στους προσωπικούς του λογαριασμούς εντός των ημερών με στοιχεία που διαθέτει ο αδίκως βληθείς υπουργός από την προπαγανδιστική τερατολογία των αχαρακτήριστων, θα αποδείξει πως τα ποσά αυτά προέρχονται από κληρονομιά της γιαγιάς του. Αλλά και μια σειρά άλλα συμβάντα που προκάλεσα την κοινωνία και αδίκως χρεωθήκαν στον Κυριάκο και τους υπουργούς του, θα πάρουν τον δρόμο της διαλεύκανσης τους και η αλήθεια θα λάμψει. Να σημειωθεί εδώ, πως θα δοθούν στην δημοσιότητα πολύ σύντομα και λεπτομέρειες για το πώς αποπληρώθηκε τελικά το χρέος. Λέγεται, πως θα κάνουν εντύπωση οι προσωπικές θυσίες του κ. Πρωθυπουργού, των υπουργών και των βουλευτών του. Ο πρώτος έχει παραιτηθεί των 3/4 των μηνιαίων αποδοχών του εδώ και τρία χρόνια, οι δεύτεροι του 1/2  του μισθού τους και οι τρίτοι του 30% των αποδοχών τους.

Να δούμε τι έχουν να πούνε τώρα, οι τιποτένιοι λαοπλάνοι δημοκράτες, αριστεροί, σοσιαλιστές και κάθε σπεκουλαδόρος πολιτικάντης. 

ΥΓ. Στο Μεξικό η βία και οι δολοφονίες εν ψυχρώ πολιτικών προσώπων και διαφόρων άλλων, έχουν πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις και μάλιστα από τότε, λένε, που τα καρτέλ των ναρκέμπορων μετανάστευσαν από την Κολομβία εκεί στο Μεξικό. Τι σχέση έχει αυτό με την Ελληνική πραγματικότητα;. Έχει σε σημαντικό βαθμό γιατί εκεί για την επικράτηση της κοινής ανομίας χρησιμοποιούνται κανονικές φονικές σφαίρες, ενώ στη χώρα μας σφαίρες εκμηδένισης των αντοχών, σφαίρες κοινωνικής και οικονομικής απελπισίας  της κοινωνίας και ατελείωτου πλιάτσικου της δημόσιας περιουσίας, μετατρέπονται οι πολιτικές της κυβερνητικής συμμορίας της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και ακροδεξιάς. Αλλά το πιο τραγικό: Πόσους τόνους απύθμενου θράσους, κανιβαλισμού της λογικής και αναξιοπρέπειας πρέπει να κουβαλά αυτή η πωρωμένη και ληστρική των λαϊκών συμφερόντων κυβέρνηση, με πρώτον τον προκαθήμενο της, Μητσοτάκη, ώστε να εγκαλούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για τα πόθεν εσχες και για την περιουσία τους, όντας οι ίδιοι να έχουν γίνει σούργελο όχι λίγες φορές για τις δικές τους περιουσίες, τα ανύπαρκτα και γελοία πόθεν εσχες τους, για τις πόσης φύσης λοβιτούρες και τα μασκαραλίκια τους.

Η μέρα που ο λαός θα τους στείλει στα αζήτητα, θα πρέπει να εορτάζεται ως μέρα κοινωνικής , λυτρωτικής απελευθέρωσης,