ΤΖΟΚΕΡ: 5,5 εκατ. ευρώ αναζητούν απόψε νικητή

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 και δώρα για τους online παίκτες 

Ραντεβού με την τύχη στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αλλά και μέσω διαδικτύου, δίνουν σήμερα οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Έως τις 21:30 το βράδυ μπορούν είτε να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ είτε να μπουν στο tzoker.gr για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το δελτίο τους.

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της περασμένης Πέμπτης σημειώθηκε τζακ ποτ, το 13ο στη σειρά. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού βρέθηκαν τέσσερις επιτυχίες που κέρδισαν από 19.981 ευρώ. Η μία από αυτές ήταν από παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ online, που είχε καταθέσει το δελτίο του διαδικτυακά.

ΤΖΟΚΕΡ από υπολογιστή, κινητό ή tablet

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, που πραγματοποιείται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.  Ακολουθώντας απλά βήματα, οι παίκτες κάνουν εγγραφή και στη συνέχεια,  μέσω του λογαριασμού τους, συμπληρώνουν το δελτίο τους.

Εκτός από μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, όσοι καταθέτουν τα δελτία τους μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ έως τις 17 Οκτωβρίου διεκδικούν και πλούσια δώρα. Για την προσφορά «Οκτώβριος με δώρα», ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν είναι τα εξής:

·         Από υπολογιστή μπαίνουν στο tzoker.gr καιεπιλέγουν το κουμπί «εγγραφή»

·         Σε κινητό ή tablet, κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ

·         Συμπληρώνουν το email και τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα και δημιουργούν λογαριασμό με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμούν

·         Επιλέγουν αριθμούς και συμπληρώνουν στήλες

·         Καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν με email