Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον Αχιλλέα Μπέο

Ξυλοδαρμό από τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλλει υποψήφιος δημοτικούς σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου.

Τόσο ο ίδιος, όσο ένας φίλος του, καταγγέλλουν επίσημα ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχ. Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε στο κατάστημα μαζί με ομάδα 30 περίπου ατόμων.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία και τα όσα μεταδίδει το τοπικό gegonota.news, λίγο νωρίτερα ο Αχ. Μπέος είχε τηλεφωνήσει στον υποψήφιο της «Συμμαχίας για τον Βόλο» και φέρεται να τον είχε απειλήσει λέγοντας «μην τυχόν δω πεταμένα φέιγ βολάν», κι ότι «από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος του απάντησε ότι δεν τον φοβάται και ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν σε λίγο στο μαγαζί του, το οποίο ήταν κλειστό.

Όπως είπε στα gegonota.news ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όταν έφτασε στο καφέ μαζί με 4 ακόμη φίλους του, ο Αχ. Μπέος και οι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν. Ο Μπέος φέρεται να εκτόξευσε απειλές, όπως «τελειώσατε κουφ@@λες», «θα σας γαμ@@@με», ενώ στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε αρχικά έναν από τους φίλους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια και τον ίδιο. Όταν εκείνοι προσπάθησαν να αμυνθούν, μπήκαν στη μέση οι μαυροφορεμένοι για να προστατεύσουν τον Αχ. Μπέο, ο οποίος εξαφανίστηκε στη συνέχεια.

Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κατάστημα της περιοχής, το οποίο δείχνει ένα μαύρο τζιπ που παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο συγκεντρώνονται μηχανάκια τα οποία κλείνουν ένα τμήμα του δρόμου. Επίσης, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στα gegonota.news και εάν κληθούν θα καταθέσουν τις μαρτυρίες τους στην αστυνομία.