Όταν η κόρη του αντιπροέδρου της Βουλής ζητά επιδότηση ως νέα αγρότισσα

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το τεράστιο σκάνδαλο της λεηλασίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ με τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις και τα όσα έρχονται στο φως είναι όλο και πιο σοβαρά και φτάνουν όλο και πιο ψηλά. Τόσο ψηλά όσο και τα έδρανα του προεδρείου της Βουλής!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Documento» η κόρη του αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου Θανάση Μπούρα, έκανε αίτηση για επιδότηση αλλά την απέσυρε μόλις έγινε σχετική καταγγελία και ο τότε Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρης Βάρρας ζήτησε εξηγήσεις για το θέμα.

Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Μπούρα δήλωσε ότι ενοικίαζε στρέμματα για να πάρει επιδότηση. Ωστόσο, μετά από καταγγελία, ο κ.Βάρρας κάλεσε τον τότε βουλευτή Αττικής Θανάση Μπούρα, τον ενημέρωσε και η αίτηση της κόρης του αποσύρθηκε

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Documento» η Πηνελόπη Μπούρα πήρε τελικά επιδοτήσεις ως νέα αγρότισσα με ενοικιαζόμενα κτήματα στην Ημαθία!