Γιάννης Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Να αποσυρθούν οι διαγραφές

«Το κόμμα κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» αναφέρει ο Γ. Δραγασάκης σε επιστολή προς Κασσελάκη, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο, Παππά και Τζουμάκα.

Επιστολή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, έρχεται στο προσκήνιο με το ρήγμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ να «βαθαίνει», λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου.

Ο κ. Δραγασάκης, στην επιστολή την οποία μετέδωσε ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα απευθύνοντας έκκληση για εκεχειρία και προτείνοντας οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση. Σημειώνεται πως η επιστολή απευθύνεται σε Στέφανο Κασσελάκη, τους υπολοίπους υποψηφίους προέδρους, δηλαδή την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του που έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου, πως «το κόμμα κηρύσσεται σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»» και ζητά να συσταθεί ολιγομελές, άτυπο κέντρο ευθύνης- αντιπροσωπευτικό της σύνθεσης του κόμματος- που εποπτεύει την αυστηρή τήρηση των οποίων μέτρων συμφωνηθούν.

Επισημαίνει επίσης σε σχέση με τις εκλογές πως το αποτέλεσμα των διαδικασιών δεν μπορεί να αμφισβητείται και ζητεί την απόσυρση των διαγραφών που έχουν ανακοινωθεί.