Κύριε Τσίπρα, καταλάβαμε τι μας περιμένει!

Του Χρήστου Γκίμτσα

Παρακολουθώντας την συζήτηση στην βουλή που κυμαινόταν μεταξύ προβλέψιμου θρίλερ και καρακιτσαριού και ακούγοντας τον πανηγυρικό του πρωθυπουργού  πως κατόπιν ενεργειών του, οσονούπω επέρχεται η ‘’καθαρή’’ έξοδος από την δουλεία των μνημονίων, θα ήθελα να καταθέσω, ως έχων πλήρη συνταγματικά δικαιώματα, την άποψη μου επ’ αυτού:

Η Ελλάς, τιμωρήθηκε αγρίως από τους διεθνείς τοκογλύφους σε πολυετή οικονομική φυλάκιση, σε Φυλακή Υψίστης Οικονομικής Ασφαλείας για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν οι αυτόχθονες πολιτικοί, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται εν ζωή, βιολογική και πολιτική, έχοντες την απόλυτη ανοχή μας .

Λόγω καλής διαγωγής επί μια συναπτή εννεαετία κατά την οποία έγινε θανατηφόρος αφαίμαξη κάθε ζωντανού κατά τον Δαρβίνον, όντος, και κάθε αψύχου κατά την πολεοδομία, το δασαρχείο και το κτηματολόγιο, θα εξέλθει της φυλακής με απόφαση των Οικονομικών  Επιθεωρητών. Η δε  ποινή της θα μετατραπεί σε κατ’ οίκον περιορισμόν, με βραχιολάκι στο πόδι με υποχρεωτική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Οικονομικό Αστυνομικό Τμήμα κάθε δέκα πέντε ημέρες, και με απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Θα υφίσταται δε τακτή εποπτεία της από τούδε καλής συμπεριφοράς της από τους ‘’θεσμούς’’ μέχρι να ολοκληρωθεί η έκτισης της ποινής της.  Τουτέστιν, 99 περίπου έτη.

Αυτά για να μην παίρνει ο κώλ..ς των παπαγαλιζόντων και τα δικά μας μυαλά, αέρα.

Υ.Γ. Επιτέλους τελείωσαν τα μασημένα λόγια. Το θέμα ξεκαθαρίστηκε. Από  1η Ιανουαρίου 2019, οι συντάξεις ακρωτηριάζονται οριστικώς. Με γειά μας και εις ανώτερα της κυβέρνησης της Πρώτης Φοράς Αριστερά! Πάντα τέτοια!

Ο Χρήστος Γκίμτσας είναι γιατρός και συγγραφέας

Christos.gim@gmail.com