Μαρία Καρυστιανού:” Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας – Το οφείλουμε στα παιδιά μας”

«Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…» γράφει σε ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού με αφορμή το ψήφισμα για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

«Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας…

Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό…ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών….

Επειδή …είναι δικαίωμά και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας ….» τονίζει η Μαρία Καρυστιανού.

Στο κάλεσμά της για περισσότερες υπογραφές σημειώνει πως «οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα, που τα έχουμε δίπλα μας…Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά….».

«Υπογράφουμε! Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Φυσικά και μπορούμε! Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!» καταλήγει θίγοντας με αυτό τον τρόπο την ατιμωρησία πολιτικών προσώπων στο έγκλημα των Τεμπών.