Πάμπλο Εσκομπάρ κι εσύ Ντράγκετα, είστε πολύ λίγοι μπροστά στο Μητσοτακικό παρακράτος

Του Γ. Τεκίδη

Αυτό κι αν είναι από τα άγραφα. Μια κάποια εισαγγελέας κατά της διαφθοράς πήρε φόρα και σοβαρά τη δουλειά της και ερευνά την υπόθεση της NOVARTIS, τη γνωστή…σκευωρία, ασκώντας μάλιστα και διώξεις για…λαμπρά πολιτικά πρόσωπα, μέλη της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου τα οποία σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις μαρτύρων, μαγείρευαν με στελέχη της παραπάνω εταιρίας τους τιμοκαταλόγους των φαρμάκων ζημιώνοντας τη χώρα με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

 Άκου τώρα…θράσος αυτής της κυρίας να ασκεί ποινική δίωξη κατά του ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, του πολιτικού αδάμαντα της μεταπολιτευτικής περιόδου, να ερευνά, λέει, περαιτέρω τους κκ Αβραμόπουλο και Αδ.Γεωργιάδη για ενδεχόμενη ανάμειξη στο μεγάλο  κλεπτοκρατικό πάρτι        εκείνης της κολασμένης πολιτικά περιόδου.  

Πώς να την αντέξουν και οι δύο – και όχι μόνο αυτοί οι δύο – την τόση…αδικία, αυτό το…καταχθόνιο Συριζέικο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης τους; Γι αυτό και δύο χρόνια τώρα αμύνονται έμπλεοι αγανάκτησης και απερίγραπτου ψυχικού πόνου, απειλώντας δημοσίως ανακριτές και εισαγγελείς ότι θα τους λιώσουν, θα τους κλείσουν φυλακή, θα τους ισοπεδώσουν όλους αυτούς τους…επίορκους που οι δόλιοι τιμώντας τον όρκο και με οδηγό την συνείδηση τους θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους προς κάθε κατεύθυνση, όπως επιτάσσει το περί δικαίου αίσθημα.    

Ήταν μια φορά μια προανακριτική επιτροπή της βουλής που θα ερευνούσε το μέγα και με αποδείξεις σκάνδαλο της NOVARTIS    και τις τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων. Αμ δε. Η ακροδεξιά πλειοψηφία της επιτροπής μαζί με τους νεοδεξιούς του ΚΙΝΑΛ απεφάνθη πως σκάνδαλο και πλιάτσικο τεράστιων ποσών του κρατικού κορβανά δεν υπήρξε, παρά μόνο μια πλεκτάνη, μια σκευωρία των…ανθέλληνων του Σύριζα.

Παράλληλα παραπέμπει στο ειδικό δικαστήριο τον…πρωτομάστορα της σκευωρίας τον Παπαγγελόπουλο με κατηγορίες και στοιχεία τέτοια που και πρωτοετείς της Νομικής διασκεδάζουν με αυτές. Διασκεδάζει το πανελλήνιο αλλά και η παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς και οι πιο ευφάνταστοι σεναριογράφοι μαφιόζικων ταινιών με τα καμώματα μιας συμμορίας ντυμένης με κυβερνητικά κουστούμια που καταδιώκει δημόσιους λειτουργούς, δικαστές και εισαγγελείς που τόλμησαν να ελέγξουν με ενδείξεις και στοιχεία πολιτικά μεγέθη τύπου Άδωνη, Δ. Αβραμόπουλου, Α. Λόβέρδου και άλλων ακροδεξιών αστέρων. Χαμογελούν χαιρέκακα και οι πρώην και νύν χούντες ανά την υφήλιο, αναρωτώμενες τι περισσότερο έπραξαν αυτές ώστε να καταδικάζονται από τους λαούς  τους στην αιώνια περιφρόνηση και αφάνεια.

Σήμερα παραπέμπουν, γιατί έτσι θέλουν και γιατί το φαρμακευτικό σκάνδαλο πρέπει να μπει στο αρχείο, την εισαγγελέα διαφθοράς που ερευνούσε την υπόθεση φορτώνοντας της κάμποσα πλημμελήματα και κακουργήματα μαζί και με δημοσιογράφους ως…μέλη συμμορίας που επιβουλεύονταν την… τιμή και την υπόληψη υπόδικων και άκρως ύποπτων στην συνείδηση του λαού, δεξιών και ακροδεξιών πρώην και νυν αξιωματούχων. Προς γνώση και συμμόρφωση και κάποιων άλλων που σκέφτονται η θα τολμήσουν να ελέγξουν στο μέλλον τους οιονεί ιδιοκτήτες πραγμάτων και ψυχών σε αυτό τον τόπο. Δόγμα τους και πλαίσιο σκέψης το ” οφόβος τρώει τα σωθικά”. 

Ο φόβος κρατικών λειτουργών, δικαστών και εισαγγελέων που σέβονται τον εαυτό τους και εννοούν να πράξουν το καθήκον τους προς πάσα κατεύθυνση. Ο φόβος και οι προσωπικές συνέπειες ήταν και είναι το μότο των εγκληματικών συμμοριών διαχρονικά, όπως της διαβόητης Καλαβριανής συμμορίας της στενά συνεργαζόμενης με την μαφία της Ντραγκέτα, όπως του άλλου μεγαλομαφιόζου  ναρκέμπορου του Π.Εσκομπαρ. Αυτών τις μεθόδους και πρακτικές ζήλωσε η κυβερνητική Μητσοτακική συμμορία με καθοδηγητή από το παρασκήνιο τον μικροπρεπή  πολιτικά και ελλειμματικό σε ψυχικό εύρος πρώην πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο όμως, ποντάρουν στην διαιώνιση της παραλυτικής υπνηλίας αντιπολίτευσης και λαού, ξεχνώντας ότι η αφύπνιση των δημοκρατικών αντανακλαστικών τους, σύντομα θα τους σαρώσει.

Μέχρι τότε όμως Ντράγκετα και Εσκομπάρ, αποτίστε φόρο τιμής σε στάση προσοχής, μπροστά στο νεότευκτο Μητσοτακικό παρακρατικό μεγαλείο.

ΥΓ Είναι τέτοιος ο ακροδεξιός, φασιστικός κατήφορος του κυβερνητικού συνονθυλεύματος που μπροστά του ο Δένδιας φαντάζει…κομμουνιστής και ο ομοτράπεζος πολιτικά του Κυριάκου, Ούγγρος Όρμπαν…αριστερός.