Παιδομάζωμα!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Άφησε παρακαταθήκη η Φρειδερίκη, που συνεχίζει η φεγγαρόλουστη, φεγγαρόφωτη και ό, τι άλλο, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία θυμήθηκε το περίφημο παιδομάζωμα και προκαλώντας εκκωφαντική θόρυβο, εισέρχεται θριαμβευτικά και επάξια στην «αριστεία» απανθρωπιάς του συνονθυλεύματος που αλώνει ηθικές και συνειδήσεις, σε μαραθώνιες αναχρονιστικές επιστροφές φρίκης. Την εκλεγμένη, από εσάς, κυβέρνηση.Όπισθεν με  τρομακτική ταχύτητα σε σκοτεινούς καιρούς, με προτάσεις βγαλμένες από άρρωστα και ανίατα μυαλά, διεστραμμένα που διαολεμένα  μισούν και καταστρέφουν όπως μπορούν τα νιάτα, τα όνειρα και τις ελπίδες από που;

Από παιδιά, ωρέ, από παιδιά  ορφανά, από κατατρεγμένα, από δομές, από ιδρύματα. Των οποίων η θέση, πέρα από βοήθεια και φροντίδα αναγκαία, θα έπρεπε να ήταν σε σχολεία, σε μάθηση, σε ευκαιρία μιας καλύτερης ζωής, διάολε, τους την χρωστάμε, σαν κοινωνία προοδευτικών ανθρώπων και όχι ακροδεξιών υπανθρώπων. Δεν φτάνουν τα προβλήματα που γνώρισαν με το καλημέρα της ζωής τους, παρουσιάζονται και τιμωρητικές πρακτικές δουλείας και υποτέλειας, σε ευκαιριακούς κυνικούς εμπόρους πάσης φύσεως, υπό μορφή παροχής φθηνής εργασίας. Υπό την αιγίδα της θρασύτατης κυρίας (;), που υπογράφει και συμβάσεις με ….ξενοδόχους!

Προς κερδοφόρο ενοικίαση, προσφέρονται ορφανά για πάσα εργασία και εκμετάλλευση, ανάλογη της ανάγκης της αγοράς, της όποιας. Τρέξατε, εργοδότες και έμποροι, ξενοδόχοι και άλλοι, τρέξατε για να προλάβετε ευκαιρία μοναδικά οικονομική, για να αποχτήσετε τα πιο δυνατά, τα πιο ικανά, τα πιο μικρά παιδιά, που θα ανταποκριθούν στις όποιες εργατικές απαιτήσεις σας! Ευθέως, ένα νέο παιδομάζωμα, ένα σύγχρονο σκλαβοπάζαρο παιδιών, που στολίζεται με βαρύγδουπες προτάσεις για «ενσάρκωση του κοινού οράματος (!) της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του ξενοδοχειακού κόσμου (!) για την αποϊδρυματοποίηση των παιδιών! Τελεία. Τέλεια και ….ζήτω!

Βρέθηκε η Δόμνα Μηχαηλίδου, που ναι, ξεπέρασε αυτόν, τον Χατζηδάκη, με τα δωδεκάωρα ωράρια και τα απλήρωτα δωρεάν ρεπό, με το αντεργατικό νομοσχέδιο, που τώρα «τρώει» την σκόνη της! Και ο ανταγωνισμός καταστροφής δικαιωμάτων, δεν έχει τέλος. Κάποιος, κάποια φιλόδοξη πολιτική ακροδεξιά καρικατούρα, θα αναλάβει να μας «εκπλήξει» αρνητικά, με μια νέα πιο αποκρουστική πρόταση, για να λάβει τα απαραίτητα «ένσημα» της αριστείας. Υπάρχουν αστείρευτα σαδιστικά ταλέντα, στην ακροδεξιά αυτή κυβέρνηση, που καραδοκούν για τα πρωτεία.

Να είστε έτοιμοι λοιπόν για τις επόμενες εκπληκτικές ανακοινώσεις, ήταν να μη πάρουν φόρα, και να έχετε εύκαιρο και χαμηλά προς χρήση, το συννεφάκι σας, από το οποίο θα πέσετε……Ήσυχα, προσοχή μη ξυπνήσετε την …..κοινή γνώμη. Και εις ανώτερα!