Παρένθετη κύηση … 

Toυ Ιωάννη Δαμίγου

Χρόνια συμβαίνει και μόλις τώρα άρχισε να τραβά το βλέμμα της δημοσιογραφικής, πολιτικής κοινωνίας. Καθώς, σαν τελευταίο “νεογνό” της παρένθετης κύησης του … ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ότι άλλο, αυτό προσφέρει την κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, στις υπηρεσίες της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρχε κι’ άλλο παιδί, άρρεν αυτή την φορά, πάλι σε παρένθετη κύηση του ιδίου κόμματος, ο κος Ανδρέας Λοβέρδος, που οι Νεοδημοκράτες “γονείς” ανέμεναν να ενταχθεί στην οικογένειά των. Που όμως εξ αιτίας της καταδίκης της χώρας μας, από το ευρωπαϊκό δικαστήριο, που υπό υπουργίας του στο πολύπαθο Υγείας είχε δώσει το πράσινο φως για την διαπόμπευση οροθετικών εκδιδόμενων γυναικών, δεν έχει καταστεί δυνατή (ακόμη) αυτή η πολυπόθητη υιοθέτηση.

Παράτυπη ή όχι, αυτή η δυνατότητα, ικανότητα, παρένθετης κύησης αυτού του κόμματος, έχει προσφέρει πολλά παιδιά και σε άλλο κόμμα, αφού πρώτα τα γαλουχούσε επιτυχώς, κατόπιν τα πρόσφερε και στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θα μπορούσε, με ευκολία μάλιστα λόγο πείρας στην σκευωρία, να κατηγορηθεί και για παράνομη διακίνηση, “εμπορίας” βουλευτών. Ναι, θα μπορούσε η κατηγορία παρένθετης κύησης, να χαρακτηρισθεί και δόλια, μια και οι βουλευτές κατάσκοποι, εργάζονταν στο “σκοτάδι” έως ότου το φιλοξενών κόμμα έμελλε να καταρρεύσει σύντομα με αυτή την πολυμήχανη καταστρεπτική τακτική. Δεν θα διαπομπεύσω προσωπικότητες που ακόμη προσπαθούν το έργο τους, μη τυχόν κατηγορηθώ ως κοινός καταδότης, μια και τα ονόματα είναι πολύ γνωστά σε όλους, κοινό και δημοσιογράφους. Προέρχονται δε όλα από την ίδια μήτρα δεινών που σαν κατάρα δεσπόζει στον τόπο και που κανείς δεν ξέφυγε από αυτήν. Λερναία Ύδρα αυτό το ΠΑΣΟΚ, ένα κόβεις και αίφνης δυο κεφάλια, μη σου πω τρία φυτρώνουν. Γέμισε η χώρα παρένθετα κυήματα της μήτρας ΠΑΣΟΚ, δεν μας έφταναν, λες, οι γόνοι της Νέας Δημοκρατίας. 

Γι’ αυτό: Καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Επίσης καταδικάζουμε την εμπορία και ειδικότερα την χρήση δόλιας κύησης με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό και την επιτήδεια δολιοφθορά άλλων κομμάτων. Πριν αποτελέσει μάστιγα της … έντιμης πολιτικής ζωής του τόπου, καθώς πληροφορούμε έντρομος, από αδιασταύρωτες και αφερέγγυες πηγές, προς το παρόν, πως άρχισε διακίνηση παρένθετης κύησης, ωιμέ και η Νέα Δημοκρατία. Ο κος Κύρτσος, ο νεοφιλελεύθερος, βρίσκετε σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνδράμει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Χάνει η παρένθετη μάνα τον βουλευτή και το παιδί το παρένθετο κόμμα. Το τριώδιο μπήκε νωρίς φέτος …