Τέμπη: Η κυβέρνηση ομολογεί το έγκλημα του «μονταρίσματος» των συνομιλιών!

Όλα πλέον δείχνουν προσωπικά τον Μητσοτάκηemail sharing button

Με μία ομοβροντία δηλώσεων και ανακοινώσεων κορυφαίων υπουργών και αξιωματούχων της Ν.Δ., η κυβέρνηση επιβεβαιώνει πλήρως την διαρροή μονταρισμένου υλικού από τις συνομιλίες της τραγικής νύχτας του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών.

Κυρίως όμως, επιβεβαιώνει την παράνομη απόκτηση των συγκεκριμένων συνομιλιών από ύποπτα κέντρα, τα οποία κατάφεραν να υπεξαιρέσουν το ηχητικό υλικό πριν ακόμα αυτό δοθεί στην Ελληνική Αστυνομία! Αυτό επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, που τεκμηριώνει ότι έλαβε το ηχητικό υλικό από τις συνομιλίες των σταθμαρχών με τους μηχανοδηγούς, αρκετές ώρες αργότερα από την δημοσιοποίηση της χαλκευμένης συνομιλίας στο Πρώτο Θέμα!

Με απλά λόγια, η κυβέρνηση ομολογεί ότι όντως έγινε ένα πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά έγκλημα, ότι η κυβέρνηση το γνώριζε, αλλά δεν έκανε τίποτα για να εντοπίσει τους ενόχους!

Όλα πλέον, δείχνουν το Μέγαρο Μαξίμου ως ηθικό αυτουργό όχι μόνο της επιχείρησης συγκάλυψης, αλλά πιθανότατα του ίδιου του Εθνικού Εγκλήματος των Τεμπών.

Η ομολογία Σκέρτσου για την μονταρισμένη συνομιλία
Η ομολογία του Παύλου Μαρινάκη
Το μονταρισμένο ηχητικό όπως διέρρευσε από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Η ΕΛΑΣ Αποκαλύπτει ότι έλαβε το ηχητικό υλικό 24 ώρες έπειτα από την διαρροή του στο Πρώτο Θέμα

Και σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι ο κύριος Μενουδάκος θα πρέπει να επέμβει για να δούμε πως υπεξαιρέθηκαν τα ηχητικά και φυσικά ποιοι είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

ΑΠΟ ΤΟ NEWS BREAK

facebook sharing button