Τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με βουτιά σε κέρδη 3,5 εκατ. ευρώ

Δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις έχουν σημειωθεί στο ΤΖΟΚΕΡ, ανεβάζοντας το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό θα κληρωθεί αύριο στις 22:00, με την προθεσμία για κατάθεση δελτίων να λήγει μισή ώρα νωρίτερα.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 3,5 εκατ. ευρώ μπορούν να συμπληρώσουν το δελτίο τους, εύκολα και γρήγορα, από όπου και αν βρίσκονται, κάνοντας εγγραφή στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας το tzoker app.

Μάλιστα, οι αδειούχοι ή όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για διακοπές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων για να μην χάσουν καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού το διάστημα που παραθερίζουν. Επιπλέον, στο ΤΖΟΚΕΡ online υπάρχουν και προσυμπληρωμένα δελτία, που συμμετέχουν σε συνεχόμενες κληρώσεις.

Απίθανα δώρα κάθε εβδομάδα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars 

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου στο tzoker.gr ή στο tzoker app, μαζεύουν αστέρια και συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που μοιράζουν απίθανα δώρα.

Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, μέσα από το  tzoker.gr και το tzoker app.