ΤΖΟΚΕΡ: Το τζακ ποτ κληρώνει απόψε 5,1 εκατ. ευρώ

Ραντεβού με την τύχη στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα 5,1 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ – Πράκτορας ΟΠΑΠ από τις Σπέτσες μιλάει για τη σημερινή κλήρωση

Τουλάχιστον 5,1 εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στη σημερινή κλήρωση, μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού μέσα στο 2022, ύστερα από 13 συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Μαυρομιχάλη, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στις Σπέτσες, το ενδιαφέρον για την αποψινή κλήρωση είναι μεγάλο. «Τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον των πελατών μας για το ΤΖΟΚΕΡ. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, έχουν πολλαπλασιάσει τις συμμετοχές τους στο παιχνίδι για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους στη διεκδίκηση του μεγάλου χρηματικού ποσού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης συμπληρώθηκαν συνολικά πάνω από 3,5 εκατομμύρια στήλες σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν τα ίδια νούμερα εδώ και πολλά χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι καταθέτουν δελτία με τυχαία επιλογή ή προσυμπληρωμένα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρομιχάλης.

Το μεγαλύτερο έπαθλο για εφέτος

Το αποψινό έπαθλο των 5,1 εκατομμυρίων ευρώ είναι το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ από τον Οκτώβριο του 2021. «Αντίστοιχα μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, απ’ ότι θυμάμαι, είχαμε και πριν από 4 μήνες, όταν το μεγάλο έπαθλο είχε φτάσει στα 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία τελικά μοιράστηκαν έξι νικητές. Εφέτος, στις 16 κληρώσεις από την αρχή της χρονιάς, τα συνολικά κέρδη που έχει μοιράσει το ΤΖΟΚΕΡ σε όλες τις κατηγορίες ξεπερνούν τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Στην πρώτη κατηγορία, έχει βρεθεί μόνο ένας τυχερός που έχει κερδίσει 1,3 εκατ. ευρώ», σημειώνει ο κ. Μαυρομιχάλης.

Το κατάστημα του κ. Μαυρομιχάλη, που μετρά αρκετές δεκαετίες λειτουργίας, έχει αποδειχθεί τυχερό για δύο παίκτες του ΛΟΤΤΟ, όπως εξηγεί: «Στο παρελθόν το κατάστημα μας είχε προσφέρει μεγάλη χαρά σε δυο νικητές του ΛΟΤΤΟ. Συγκεκριμένα, είχαμε δώσει 55 και 100 εκατομμύρια δραχμές το 1996 και το 1998. Μακάρι να αποδειχθεί τυχερό και για κάποιον στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ».

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Εν όψει της κλήρωσης για τα 5,1 εκατομμύρια ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ έως τις 21:30. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στo tzoker.gr και στο ΤΖΟΚΕΡ app.