Άδωνις: Με το ψέμα στο στόμα

Τρεις μέρες κράτησε το θαύμα της υπευθυνότητας από τη ΝΔ. Χθες ξανάβγαλε στον αέρα τον αντιπρόεδρο Γεωργιάδη για να κάνει τη δουλειά που ξέρει: παραπληροφόρηση. Αλλά αυτή τη φορά το παράκανε.

Σχολιάζοντας τις πυρκαγιές σε σύγκριση με το 2007, και με αναφορά στην αξίωση να παραιτηθεί η  κυβέρνηση, πέταξε την ανωτερότητα της ΝΔ  σε θέματα ευαισθησίας λέοντας τα εξής στον Real FM:

 “Στη φωτιά του 2007 έγιναν αμέσως εκλογές. Όλοι οι υπουργοί παραιτήθηκαν, η κυβέρνηση έφυγε για αυτόν τον λόγο. Με το που σταμάτησε η φωτιά παραιτήθηκαν. Όχι υπουργός, παραιτήθηκε τότε ο Πρωθυπουργός”.

Όλο αυτό είναι ένα ψέμα. Καμιά κυβέρνηση το 2007 δεν παραιτήθηκε για τις πυρκαγιές. Οι εκλογές προκηρύχθηκαν στις 16 Αυγούστου για τις 16 Σεπτεμβριου. Η πυρκαγιά που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους όπως και σήμερα ξέσπασε στις 24 Αυγούστου.

Είχε ήδη υπηρεσιακό χαρακτήρα η κυβέρνηση. Και όχι μόνο δεν παραιτήθηκε κανένας, αλλά ένας μάλιστα …  ξεπαραιτήθηκε. Ο  Θ. Ρουσόπουλος που είχε παραιτηθεί για να πολιτευτεί στο Υπόλοιπο Αττικής,  μετακόμισε στο Επικράτειας και ανέλαβε εκ νέου καθήκοντα εκπροσώπου.

Το χούι δεν κόβεται. Τη μέρα που ο Γεωργιάδης θα πει κάτι, και θα είναι αλήθεια, θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Ο Συγκλητικός