Αλέξης Τσίπρας: Στο έγγραφο της ΕΥΠ αναφέρεται υποψήφιος της ΝΔ

Για το θράσος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με τη Θράκη μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διακαναλική συνέντευξη όπου αποκάλυψε ότι στο έγγραφο που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γινόταν σαφής αναφορά σε υποψήφιο της ΝΔ ο οποίος χαρακτηριζόταν «στρατευμένος στα σχέδια της Άγκυρας και του τουρκικού προξενείου».

«Δεν έχω συνηθίσει δημόσια να μιλώ για άκρως απόρρητα και εμπιστευτικά έγγραφα. Παρόλα αυτά είμαι υποχρεωμένος βλέποντας αυτή την αδιανόητα ανεύθυνη στάση που κρατάει ο κύριος Μητσοτάκης που αφορά την κοινωνική ειρήνη στη Θράκη. Είμαι υποχρεωμένος γιατί βλέπω ότι αυτή ήταν μία στρατηγική επιλογή που είχε να κάνει με την αλαζονεία του κυρίου Μητσοτάκη να μην υπάρχει ούτε ένα σημείο στον χάρτη χωρίς τη δική του επικράτηση» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι αθλιότητα και ανευθυνότητα που παίρνει χαρακτηριστικά απύθμενου θράσους καθώς στο ίδιο σημείωμα που μου έστειλε ο κύριος Μητσοτάκης γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ. Αυτή η σαφής αναφορά μιλά για στρατευμένο στα σχέδια της Άγκυρας και του τουρκικού προξενείου» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: