Απαγόρευση αμβλώσεων, ελεύθερα τα εξάσφαιρα!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Στην χώρα των cowboys και των εκκλησιαζόμενων χριστιανών, στην χώρα της “ελευθερίας” και της ευκαιρίας, στην χώρα που εξολόθρευσαν τους ινδιάνους, στην χώρα που δυναστεύει και απομυζά πολλά αδύναμα κράτη ανά την υφήλιο, απαγορεύθηκε το δικαίωμα στην άμβλωση και επετράπη η οπλοφορία! Η αδέσποτη χώρα της …δυστοπίας, του σύγχρονου … πολιτισμένου τρόπου ζωής!

Το απαύγασμα της … δημοκρατίας! Η ολιστική εφαρμογή του σκοταδισμού στο απόγειό της! Η αρχή της μεγάλης πτώσης, του συνονθυλεύματος των τυχοδιωκτών, που εφηύραν και δημιούργησαν με τις … αρχές τους το αναλώσιμο μείγμα, αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Που κατέστη υπερδύναμη, λεηλατώντας όπως και όποιο  κράτος διέλυε, εγκαθιστώντας στυγνούς δικτάτορες. Η χώρα που επέβαλε την δουλεία! Η χώρα της …  Βίβλου. Που όρισε ως δίκαιο, την αναμέτρηση του πιο γρήγορου τραβήγματος του ρεβόλβερ! Με χαρτοκλέφτες, που εκπολιτίστηκαν σε χρηματιστές, με γκάνγκστερς της ποτοαπαγόρευσης, που τώρα ονομάζονται διευθυντές πολυεθνικών, με γερουσιαστές που χρηματίζονται από καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών και όπλων.

Η χώρα της δημόσιας αυτοσχέδιας κρεμάλας, ακόμα και δένδρων που κρέμονταν τα … μαύρα παράξενα “φρούτα”, της ηλεκτρικής καρέκλας και της … προσευχής. Η χώρα που πρόβαλε την ισχύ και επικράτηση της βίας, ως πειθώ. Η χώρα των shows (να “χτυπιούνται ημιάγριοι φουσκωτοί μεταξύ τους, σε οικογενειακό θέαμα συνοδεία παιδιών), των διαφημίσεων, των τηλεπαιχνιδιών και των debate, η χώρα που δίδαξε πως όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται. Που οπλίζει μαθητές για να μακελέψουν …  νηπιαγωγεία και δασκάλους. Που η αστυνομία εκτελεί νέους μαύρους πισώπλατα, σαν σε σκοποβολή τσίρκου, με δεκάδες σφαίρες σε ένα σώμα. Πυροβολώντας σαν ψυχοθεραπεία εκτόνωσης! Οι εθισμένοι σε ψυχικά προβλήματα πολίτες, με την υπερβολική κατανάλωση ψυχοτρόπων χαπιών.

Η χώρα του ρατσισμού και της Κου- κλουξ- Κλαν, της υπεροχής της λευκής φυλής. Με κύριο προϊόν εξαγωγής τον πόλεμο. Μια … υπερδύναμη που πλέει τα λοίσθια και θα διαλυθεί αργά ή γρήγορα εις τα εξ ων συνετέθη. Ως τότε θα ξαναδούμε σκηνές far west με αναμετρήσεις στις αριθμημένες λεωφόρους, φτωχές μητέρες να “παράγουν” φρέσκο … κρέας για εργασία, γιατί οι πλούσιες θα ταξιδεύουν αεροπορικώς για την άμβλωση σε συνδυασμό με τα ψώνια. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, μετά την … δημοκρατική αυτή απόφαση, ετοιμάζεται να νομοθετήσει και άλλες καταργήσεις ατομικών ελευθεριών, σε έναν τελευταίο επιθανάτιο ρόγχο, λίγο πριν την καταστροφή. Πάνω απ’ όλα όμως, ο … θεός ευλογεί την Αμερική. Αν βέβαια … τραβήξει γρήγορα!