Γρηγόρης Ψαριανός: Έχει κι η κατρακύλα τα όριά της

«Να σε λένε Δούρου. Να έχεις αυτή τη φάτσα. Να κάνεις αυτά που κάνεις. Να λες αυτά που λες Τι Ανείπωτη Ξεφτίλα! Χίλιες φορές σκουπίδι στην Φυλή ή περήφανη εργαζόμενη στην Φυλής» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός -έχοντας πια ξεφύγει εντελώς.

Δεν είχε περάσει καιρός αφότου μέσω τουίτερ πάλι είχε πει πως “Παραμυθάκια τέλος, μικρός, ήμουνα προοδευτικός, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα”.

Ο παλιός Ρηγάς που κάποτε μάζεψε τα -αυθεντικά- Τραγούδια του Κόκκινου Στρατού σε ένα δίσκο και περιφερόταν με ένα άγαλμα του Λένιν, τώρα είναι με τον …Σκόμπι -προαναγγέλλοντας πιθανότατα την προσχώρησή του – στο κόμμα του …Μακρόν.

“Εν πάση περιπτώσει όμως, εάν υποθετικά υπήρχε ένα κόμμα Μακρόν στην Ελλάδα θα μ’ ενδιέφερε μια τέτοια συζήτηση, για να μην πω ότι θα ήμουν ήδη εκεί. Αλλά ως βουλευτής του Ποταμιού και συμμετέχοντας στο Κίνημα Αλλαγής, εάν μετείχαμε πεντέξι μαζί, θα πήγαινα, αλλά μόνος μου δεν θα πήγαινα. Είναι παρεξηγήσιμο».

΄Τώρα πια δεν είναι όμως στο Κίνημα Αλλαγής- όπου πήγε γιατί ο Σταύρος “νόμιζε ότι θα μπούμε και θα πάρουμε το μαγαζί”!  «Εγώ είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής. Ο Τσίπρας που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, πασχίζει να βάλει κι άλλους μέσα. Αν Αριστερά είναι η ΣΤΑΖΙ, η KGB, ο Κουφοντίνας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τσάβες, ο Μαδούρο, εγώ δεν είμαι. Για μένα ο Ομπάμα είναι αριστερός. Για μένα πιο αριστερός είναι ο Μακρόν από τον Ολάντ”.

Προφανώς αν ανακάλυψε στα γεράματα πως είναι με τον Σκόμπι, “με το καλό” που έγραψε και η Αυγή. Τα ελεεινά σεξιστικά σχόλια για τη Δούρου είναι για δεκαπεντάχρονα και ο αυτοεξευτελισμός δεν αξίζει στους ψηφοφόρους που ψήφισαν έναν άλλο Ψαριανό- αθυρόστομο, αλλά με χιούμορ κι οπωσδήποτε όχι ένα πρώην αριστερό, αλλά ένα υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι -και αύριο με τον …Μακρόν.

Χρειάζεται λίγος αυτο- σεβασμός. Γιατί έχει και η κατρακύλα τα όριά της.