Γ. Λακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης με το θέμα των υποκλοπών ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή

«Ο κ.Μητσοτάκης με το θέμα των υποκλοπών ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή, παραβίασε την πολιτική και ηθική τάξη  και δεν έχει πολλά περιθώρια χειρισμών…Οι πρώτοι που το είπαν αυτό ήταν διακεκριμένοι συνταγματολόγοι που δεν είναι εχθρικά διακείμενοι απέναντι του και του υπέδειξαν το μοναδικό δρόμο που το απομένει, αυτόν της παραίτησης».

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος σχολιάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που προέκυψαν μετά από την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.

Επισημαίνει ότι οι υποκλοπές μπορεί να μην είναι το βασικό κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσει ο κόσμος αλλά είναι σίγουρο ότι «αυτό το θέμα έχει επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στον κ. Μητσοτάκη και αυτό θα επιτρέψει στους πολιτικούς του αντιπάλους να φθάνουν πιο κοντά στην κοινωνία».

Σχολιάζει τα μαζικά πυρά που δέχεται η κυβέρνηση από σχεδόν όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού αλλά και τα όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο ο κ.Μητσοτάκης περί επιθυμίας του Πούτιν και του Ερντογάν να «τον ρίξουν». «Αυτά δείχνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρωθυπουργός… Όταν το είπε ο κ.΄Αδωνις Γεωργιάδης υπήρξαν μειδιάματα. Αλλά να το λέει ο πρωθυπουργός είναι στοιχείο παραλογισμού…Όπως και τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για τις υποκλοπές. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι  ο κ.Πούτιν δεν τον θέλει και βέβαια ο κ.Ερντογάν μάλλον τυχερός είναι που έχει απέναντι του τον κ.Μητσοτάκη και αλωνίζει». 

Από το Militaire News