Γ. Σγουρός : Συμπόρευση δημοκρατικών δυνάμεων για να έρθει η ανατροπή στην Περιφέρεια Αττικής

Η «Ασπίδα Πολιτών-Άμεση Δημοκρατία» συντάσσεται με την παράταξή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Η παράταξή μας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός χαιρετίζουν τη στήριξη του κόμματος «Ασπίδα Πολιτών – Άμεση Δημοκρατία» και του Προέδρου του Νίκου Γεωργίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Σε συνάντηση που είχε ο Γιάννης Σγουρός με τον αντιπρόεδρο της «Ασπίδας Πολιτών» Θοδωρή Μεχλιζόγλου,  τονίστηκε η ανάγκη για μια ευρύτερη κοινωνική συμμαχία ώστε να ανατραπεί το υπάρχον καθεστώς στην Περιφέρεια Αττικής και να επανέλθει ο πολίτης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να γίνει συμμέτοχος στις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή του αλλά και το μέλλον των παιδιών του.  

Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι «Την ώρα που στην κεντρική πολιτική σκηνή επικρατεί μία Βαβέλ απόψεων και μία στείρα άρνηση κάθε προοπτικής συνεργασίας για το καλό του τόπου, η παράταξή μας αποδεικνύει ότι στην αυτοδιοίκηση μπορεί να επιτευχθούν τέτοιες προϋποθέσεις, τέτοιες δημιουργικές συγκλίσεις, στη βάση αρχών, θέσεων και αξιών. Η παράταξή μας έχει ξεκάθαρα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, γι’ αυτό και απευθύνεται προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, που πιστεύουν σε μια περιφέρεια που θα στηρίζεται στην άσκηση διοίκησης με μέτρο, σύνεση, κοινωνικό πρόσημο, σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, αναπτυξιακό χαρακτήρα και αποτελεσματικότητα».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά το κόμμα «Ασπίδα Πολιτών» τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι : «Η εντιμότητα, το ήθος αλλά και η προσφορά του Γιάννη Σγουρού επί σειρά ετών, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτέλεσαν οδηγό σε αυτή μας την απόφαση, αφού όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποτελούν εγγύηση για τη μεγάλη νίκη των πολιτών της Αττικής και την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος στη διοίκηση της μεγαλύτερης Περιφέρειας στη Χώρας».