“Δύναμη Ελληνισμού”, ρατσισμού και αντικομμουνισμού

Το όνομα «Δύναμη Ελληνισμού» διάλεξαν οι Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος για το νέο κόμμα. Oρθοδοξία, «Νόμος και Τάξη». Πρώτα το έθνος, μετά το κράτος. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας.

Η πλήρης επιβολή νόμου και τάξης αποτελεί προϋπόθεση για την ευημερία του λαού. Ευημερία χωρίς ασφάλεια δεν νοείται. Και το πιο ωραίο: “Μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους και τους ανέργους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη. Οι αριστερές ιδέες, αντιλήψεις και πρακτικές την παρεμποδίζουν”.

Και φυσικά “Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική “. “Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του Ελληνικού λαού, λόγω της λαθρομετανάστευσης, πρέπει να διακοπεί”. «Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις”.

Για τον Καμμένο -που υπήρξε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρολίγο υπουργός -και ανεξαρτητοποιήθηκε τα γνωρίζουμε. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε είναι πως ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τις 2 Απριλίου 2014, όταν και παραιτήθηκε λόγω της αποκάλυψης συνομιλιών του με τον Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.