Είναι Συριζαίος ο πρόεδρος του Γερμανικού ΣΕΒ;

Υπάρχει περίπτωση να μην κατέστρεψε τελικά ο Τσίπρας την Ελλαδα, όπως λέει ο Μητσοτάκης; Είναι πιθανόν να μην  πηγαίνουν όλα τόσο χάλια;  Για διαβάστε το  ακόλουθο κείμενο:

“Η λίστα με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι εντυπωσιακά μεγάλη. Εγώ, προσωπικά, έχω μεγάλο σεβασμό απέναντι στον ελληνικό λαό για την αντοχή που έδειξε μπροστά σε όλες αυτές τις ριζικές αλλαγές. Η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων ήταν εντυπωσιακή.

Σήμερα οι κύριοι δείκτες στην Ελλάδα δείχνουν πάλι προς τα πάνω: ο ρυθμός ανάπτυξης, τα ποσοστά ανεργίας, τα εμπορικά στοιχεία, ο κρατικός προϋπολογισμός, ο δείκτης εξαγωγών εξελίσσονται θετικά. Ο τουρισμός καλπάζει και στον ενεργειακό τομέα η Ελλάδα προσβλέπει στο να καταστεί τοπικός “κόμβος”.

Ο Δραγασάκης τα λέει αυτά; Όχι Πρόεδρος Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), Dieter Kempf, μιλώντας σε Οικονομικό Συνέδριο στο Βερολίνο.

Τι στην ευχή ανίδεος είναι ο άνθρωπος;  Εκτός αν οι Συριζαίοι που δεν μπορούν να βρουν υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα έχουν εκλέξει πρόεδρο στον Γερμανικό ΣΕΒ.