Εορταστική παράκρουση Πολάκη: Επιτέλους τέλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Κάθε λέξη που λέει πλέον πέφτει στο κεφάλι του Τσίπρα που τον ανέχεται

Του Γ. Λακόπουλου

 Προσδεθείτε και μην καπνίζετε. Το κείμενο που ακολουθεί έχει την υπογραφή μέλους του ελληνικου κοινοβουλίου, που έχει καταφύγιο στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και τον προβοκάρει διαρκώς, ασχημονώντας κατά βούληση, ακόμη και χρονιάρες μέρες: 

«ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει, αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!
Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων.
Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει !
ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!
Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει!
ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ,από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Η υπογραφή είναι περιττή, το παραλήρημα είναι αναγνώσιμο: Παύλος ΠολακηςΠρ, ανάπλ. Υπ Υγείας,  Χειρουργός”, όπως υπογράφει.

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τον ασθενή στον οποίο αναφέρεται. Ούτε αν υπάρχει κάτι σχετικά με τη θεραπεία που δεν γνωρίζουν, ή δεν εγκρίνουν, οι γιατροί που τον παρακολουθούν και γνωρίζει ένας τρίτος- όποιος κι αν είναι.

Ξέρουμε όμως ότι είναι διασυρμός για την πολιτική και και ιατρική επιστήμη  και απόλυτος  εξευτελισμός  για το κόμμα που τον θεωρεί ακόμη βουλευτή του να εκφράζεται με χυδαιότητές και τσαμπουκάδες.

Μπορεί να ρυπαίνει στο δημόσιο λόγο όσο θέλει. Αλλά όχι ως  βουλευτής κόμματος της Αριστεράς που  περιμένει την ψήφο των δημοκρατικών πολιτών.

Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να είναι βουλευτής του Τσίπρα- που είναι από τους πιο ευπρεπείς πολιτικούς όλων των εποχών.

Όσο δεν τον απομακρύνει από το κόμμα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρεώνεται τις αθλιότητες του.

Λυπάμαι για το ύφος, αλλά μόνο αυτή τη γλώσσα που καταλαβαίνει.

Το υφάκι  “ακουστε γελοιοι!!!” ,  “ θα σας παρει ο διαολος και θα σας σηκωσει!!!”  και ” τη βαψατε ολοι ,από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων μεχρι τονΠπλευρη και το Μητσοτακη!!!” στους φίλους και στην παρέα του. 

Σιγά τα αίματα, μεγάλε.

Όποιος καλύπτει αυτόν αναίσχυντο και διαταραγμένο άνθρωπο, τον χρεώνεται.  Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ τον θέλει στην Κοινοβουλευτική ομάδα του, ας μην ονειρεύεται επιστροφή στην κυβέρνηση.

Δεν φταίνε όσοι αγωνίζονται για την προοδευτική κυβέρνηση να χάνεται ο στόχος για την ανισορροπία οποιουδήποτε.

Η πολιτική δεν είναι αρένα για κουτσαβάκηδες και ψευτομαγκες της οκάς.

Δεν θα κάνουμε ζούγκλα το δημόσιο βίο επειδή το θέλει ένας διαταραγμένος και το κόμμα που τον καλύπτει.

Επιτέλους τέλος.