Η παράνοια του αριστερισμού !

Του Αγη Τάτση*

Αγώνα έδωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε, για να μην κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποψήφιο προερχόμενο από τις τάξεις του, αλλά να στηρίξει τον υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μάλιστα το εισηγήθηκε και στην οργάνωση δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απόφαση όμως που καταψηφίστηκε μετά βαΐων και επαίνων!

Αυτό όμως δεν εμπόδισε μέλη του πολιτικού συμβουλίου να εκφράσουν την δημόσια στήριξη τους στον υποψήφιο της ΑΝΤΑΣΥΑ, ο οποίος με τη σειρά του, δημόσια στέκεται απέναντι στις κεντρικές επιλογές του κόμματος και του Προέδρου του(βλ. διεύρυνση) !

Στηρίζουν για υποψήφιο πρόεδρο του Δ.Σ.Α κάποιον που έγραψε σε άρθρο του στη ΕφΣυν, οτι “Τσαλαπατώντας τους ίδιους της τους νόμους, στην περίπτωση Κουφοντίνα, η δημοκρατία δικαιώνει αναδρομικά την βίαιη δράση του». Δηλαδή τα λάθη της Δημοκρατίας (βλ. Κυβέρνηση της Ν.Δ.), δικαιώνουν το δολοφόνο Κουφοντίνα !!!! 

Χθες, μέλη αυτών των κομματιδίων, από όσα λένε οι παριστάμενοι στο συμβάν, έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν το Νίκο Μανιό, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και της  αντιδικτατορικής πάλης.

Δηλαδή, και μας δέρνουν μας βρίζουν και τους ψηφίζουμε.

Λυπάμαι σύντροφοι, αλλά έτσι δεν πάμε πουθενά, ή για την ακρίβεια πάμε με φόρα στον τοίχο.

Απλά, όταν ηττηθούμε μην πείτε ότι φταίνε οι συνθήκες που δεν ωρίμασαν από μόνες τους!

*Από το FB

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπης Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ