Θα τρελαθούμε: η Φώφη πάει για …Πρωθυπουργός!

Δεν είναι πλάκα. Η Φώφη Γεννηματά πάει για… Πρωθυπουργός. Στην αρχή ήταν μια κουβέντα που πετάχθηκε στον αέρα μιας συζήτησης. Δεν έδωσε κανείς σημασία. Τώρα έγινε επίσημη τοποθέτηση σε συνέντευξη- στο Κόντρα εν προκειμένω.

Είναι η θέση ότι “ήλθε η ώρα για γυναίκα πρωθυπουργό”. Αυτός που το λέει είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Προβεβλημένος δημοσιογράφος αλλά και υπεύθυνος επικοινωνίας της Φώφης Γεννηματά. Και αυτή για την οποία το λέει είναι η… Φώφη Γεννηματά.

Ο Μαλέλης είναι ευφυής άνθρωπος. Αλλά εδώ πρέπει να υπάρξει μια διευκρίνιση. Είναι μια ιδέα δική του ή την υπέβαλε η κυρία; Αν ισχύει το δεύτερο η Φώφη πρέπει να το κοιτάξει. Αν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός, κάτι δεν πάει καλά. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.

Αν είναι μια ιδέα του Μαλέλη, τότε πρέπει να εξηγήσει τι του φταίει η γυναίκα και της κάνει τέτοια πλάκα. Δεν παίζουν έτσι με τους γόνους, που μπορεί να το πιστέψουν και να καβαλήσουν το καλάμι.

Εντάξει να εμφανίζεται η Φώφη ως ιδρύτρια κόμματος καταπίνεται. Τόσοι ιδρυτές κυκλοφορούν. Αλλά να της βάζει την ιδέα για την Πρωθυπουργία είναι πράξη που θα τη στείλει στα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες κάποια στιγμή.

Ο Κοινοβουλευτικός