Μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών είναι αποφασισμένος να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την άθλια προβοκάτσια του μηχανισμού προπαγάνδας της ΝΔ και τα πλαστά SMS που στέλνουν γαλάζια τρολ για να βγάλουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η Πόπη Τσαπανίδου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το ανώνυμο προφίλ του διαδικτύου Georghy Zhukov που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, καλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον Βόρειο (Β1) Τομέα της Αθήνας, να διαγράψουν το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου «αλλιώς το ψηφοδέλτιο είναι άκυρο». Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση ώστε να ακυρωθούν ψήφοι.

Την ίδια ώρα διακινείται πλαστό sms με ακριβώς ίδιο περιεχόμενο που εμφανίζει ως αποστολέα τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και καλεί τους ψηφοφόρους να διαγράψουν το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Fake sms

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ανακοινώσει επίσημα και το υπουργείο Εσωτερικών, «η υποψηφιότητα του κ. Κατρούγκαλου παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία σταυροδοσίας στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 θα ακολουθηθεί κανονικά». Ως εκ τούτου, «οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση στο ψηφοδέλτιο θα καταστήσει το σύνολο του άκυρο».