Οι Ευρωεκλογές κρύβουν πολλές εκπλήξεις

Του Αποστόλη Λουλουδάκη

Οι Ευρωεκλογές του ΜΑΗ κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Εάν όπως φαίνεται καταρρεύσει η επικοινωνιακή προπαγάνδα του επιτελείου της ΝΔ που βασίστηκε στις δημοσκοπήσεις ο Μητσοτάκης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Σίγουρα οι δηλώσεις Μεϊμαράκη δεν ευθυγραμμίζονται στην προσπάθεια μετεξέλιξης της ΝΔ σε ένα νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με Ακροδεξιά ατζέντα.
Προμηνύεται ένα ζεστό πολιτικό καλοκαίρι με απρόβλεπτες εξελίξεις στην συντηρητική παράταξη.

Σίγουρα αυτές οι φωνές συμβάλλουν στην πολιτική σταθερότητα και δυσχεραίνουν την στρατηγική της στροφής της ΝΔ προς τον λαϊκισμό και στην ακολουθούμενη τυχοδιωκτική της πολιτική στα εθνικά θέματα.

Ο Βαγγέλης είναι ένας έμπειρος πολιτικός και δεν έχει επιλέξει τυχαία να διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή του Νεομητσοτακισμού.

Ο Μητσοτάκης βιάστηκε να βαπτίσει τις Ευρωεκλογές δημοψήφισμα …. Αγνοεί βασικούς κανόνες της πολιτικής και ξεχνά ότι απευθύνεται σε μια τραυματισμένη κοινωνία, σε ένα λαό που προσπαθεί να οργανώσει ξανά την ζωή του, να ξαναφτιάξει το νοικοκυριό του χωρίς αυταπάτες και με επίγνωση ποιοι έχουν την ευθύνη για την περιπέτεια των τελευταίων χρόνων…