Οι ιδεολογίες δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για κανέναν στο δημόσιο βίο

Του Βασίλη Κόκκα

“ΕΛΕΟΣ….”Καθαρές κουβέντες. Οι ιδεολογίες και οι πολιτικές αναφορές δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για κανέναν στο δημόσιο βίο!!! Ούτε για τούς μαυροπουκαμισάκηδες τής ριζοσπαστικής μαγκιάς ούτε για τα golden boys και τούς λαφυραγωγούς τής δεξιάς…

.Όποιος εκτίθεται στη δημόσια σφαίρα, αφήνει το δικό του προσωπικό αποτύπωμα και κρίνεται για τις δικές του πράξεις, τα δικά του έργα….Έλεος πια με το ναρκισσισμό, την εγωπάθεια, τον επιθετικό ατομικισμό ορισμένων αστέρων της πολιτικής!!!

Έλεος πια με την ασπίδα προστασίας που αφειδώλευτα και προκλητικά προσφέρουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα στα στελέχη τους, πού καταφάνερα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως!!!

Βάζουν μπαμπάκια στα αυτιά τους, όταν είναι ο δικός τους άνθρωπος….Από την κατοικία του Βολταίρου στο Παρίσι της Μαρέβας και τού Κυριάκου στο Αθηναϊκό real estate του Παπαδιαμερισματούλη, δύο τσιγάρα δρόμος….

Από τα φουά γκρα με σύκο και τα σαλιγκάρια Βουργουνδίας στο Blue Pine, των μεγαλοκαθηγηταδων της Ιατρικής και των πολιτικών τους φίλων, στο Χανιώτικο τσιμπούσι του μαγκιόρου μαυροπουκαμισά από τα Σφακιά με τα χούμους, τις ταραμοσαλάτες και τα κρητικά ρεψίματα, ένα τσιγάρο δρόμος…

Δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν μπει σε περιοχή διαταραχής…..Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε να μην τούς ακολουθήσουν κι άλλοι…..