Οι πράκτορες του Μητσοτάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Μια αποστροφή  από την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη σημασία. Για την ακρίβεια είπε:

“Όταν για παράδειγμα εμείς απολογούμασταν για το Μάτι και σήμερα η φυσική ηγεσία για τους χειρισμούς -της οποίας τότε απολογούμασταν- δουλεύει σε θέσεις πολιτικού προϊσταμένου για τον πολιτικό μας αντίπαλο, σημαίνει ότι και τότε που κυβερνούσαμε εμείς δούλευε για το πολιτικό μας αντίπαλο. Στη δική μας πλάτη, όμως. Και σε θέση κρίσιμης ευθύνης».

Σ’ αυτό πρέπει να προστεθεί και καταγγελία του Γιάννη Ραγκούση ότι η σημερινή κυβέρνηση προήγαγε τον αξιωματική της Πυροσβεστικής που είχε τη ευθύνη των χειρισμών στο Μάτι.

Ομοίως δεν πρέπει να διαφεύγει ότι ο στρατηγός που προήγαγε ο Καμμένος ως υπουργός του Τσίπρα, έγινε υφυπουργός του Μητσοτάκη.

Με απλά λόγια αυτά σημαίνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχε τους πράκτορές του στον κυβερνητικό μηχανισμό και ορισμένους τους ανταμείβει απροκάλυπτα σήμερα.

Η αναφορά στο Μάτι έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εκείνο το βράδυ βγήκε ως Πρωθυπουργός ο Τσίπρας από το Συντονιστικό Κέντρο και με όσα είπε εκτέθηκε από τις  εξελίξεις-, ενώ ο αντίπαλός του μάλλον ήξερε περισσότερα από αυτόν για τις συνέπειες της πυρκαγιάς.

Μήπως να το έψαχνε έστω και εκ τω υστέρων;

ΥΓ. Για να μην ξεχνιόμαστε πάντως δίπλα στον Τσίπρα ήταν -και- ο… Πάνος Σκουρλέτης. Ούτε αυτός ήξερε ως υπουργός Εσωτερικών και υπεύθυνος για την πολιτική προστασία;