Ο Μητσοτάκης γύρισε την Ελλάδα δεκαετίες πίσω

Του Αποστόλη Λουλουδάκη

Εγγυήθηκε λέει το 2019 την ασφάλεια, την ενότητα και την ευημερία των πολιτών. Μάρτης του 2021 θερίζει αυτά που έσπειρε. Επένδυσε στον φόβο, στην βία, στην φωτιά, στον εθνικό διχασμό, στο νόμο της ζούγκλας, στον κοινωνικό κανιβαλισμό, στην τοξικότητα, στο μίσος, στο ψέμα…

Έφερε τόσα δεινά στον Ελληνικό λαό που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί. Αρρώστιες, φτώχεια, δυστυχία, εργασιακό μεσαίωνα, κρατική βία, οικονομικό μαρασμό, κοινωνικό ακρωτηριασμό, διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης, του ΕΣΥ. Γύρισε την Ελλάδα δεκαετίες πίσω. Νάρκισσος, αλαζόνας, υπερόπτης, μαθητευόμενος μάγος στις δολοπλοκίες, στο παρασκήνιο, στις σκοτεινές στοές του Ελληνικού παρασιτισμού, ξέθαψε από την ντουλάπα τους σκελετούς του μεταπολεμικού παρακράτους της άκρας δεξιάς..

Ξαναζούμε τις ανώμαλες μέρες της αποστασίας του 1965 που υπήρξε πρωταγωνιστής ο πατέρας του, όταν έπεφτε νεκρός ο φοιτητής της ΑΣΟΕΕ Σωτήρης Πέτρουλας… “” Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μας διχάσει..”” …… Ήδη κύριε Πρωθυπουργέ το επιτρέψατε στον εαυτό σας…… Είσαι πολιτικό τέκνο βγαλμένο από την μήτρα του διχασμού, είσαι η τυποποιημένη συσκευασία του Ελληνικού παρασιτισμού…..

ΑΡΚΕΤΑ με αυτό το αρρωστημένο σας εγώ. Σεβαστείτε την Ελληνική κοινωνία που βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης.. Σεβαστείτε τους χιλιάδες νεκρούς που θα αφήσει πίσω της η πανδημία, σεβαστείτε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες σας που δεν έχουν δουλειά, φαγητό, φάρμακα, σεβαστείτε τις πεντακόσιες χιλιάδες περίπου συνταξιούχους που περιμένουν χρόνια τώρα να πάρουν την σύνταξη που τους οφείλει το κράτος σας, σεβαστείτε τους νοικοκυραίους που σας ψήφισαν και σε λίγους μήνες θα βρίσκονται στις ουρές στα συσσίτια, στα κοινωνικά παντοπωλεία, στα κοινωνικά ιατρεία, σεβαστείτε τις χιλιάδες οικογένειες που θα βρίσκονται στον δρόμο όταν τα ξένα κοράκια θα τους έχουν πάρει το σπίτι τους και τα τάγματα του πρώην θυρωρού του σοσιαλισμού , του φίλου σας του Χρυσοχοΐδη θα τους πετάνε τα υπάρχοντα τους στους δρόμους….

Αυτή την ευημερία για τους ολιγάρχες ονειρεύτηκες, αυτή είναι η κοινωνία που οραματίζεσαι, αυτός είναι ο δικός σου κόσμος κύριε Μητσοτάκη, αυτό είναι το ήθος που οι νόμοι της φύσης σε ενέπνευσαν….. Ραντεβού λοιπόν στις πλατείες, στους δρόμους, στους χώρους της δουλειάς, στα Νοσοκομεία, στα Πανεπιστήμια, στα χωράφια, στους δασωμένους αγρούς, στα απομονωμένα μας νησιά, στα ερείπια της χρεοκοπημένης μας πατρίδας. Εσύ και η παρέα σου διάλεξες αυτό τον δρόμο…

Υπάρχουν όμως και οι έξοδοι διαφυγής…… Ο γενναίος Ελληνικός λαός με την μεγαλοψυχία που διαθέτει, θα σας επιτρέψει να ετοιμάσετε με την ησυχία σας τις βαλίτσες σας……… Το καλύτερο πασχαλινό δώρο που μπορείτε να του προσφέρετε….