Ο Πλούτωνας, ο εχθρός και το ψυχιατρείο

Απο τον Φρεντ

Paul Klee  Φοβάμαι πως αυτοί που μιλάνε για Κούγκι, δεν υπολογίζουν νάναι κι αυτοί μέσα.

* Τα πλάνα άλλαξαν. Δεν αγωνιζόμαστε πια για να σχίσουμε τα μνημόνια. Ούτε να τιμωρήσουμε τις τράπεζες. Τώρα ο αγώνας είναι να υπάρχουν τράπεζες, κυβέρνηση και – προπάντων- Βουλή! * O δρόμος αυτός δεν οδηγεί στην έξοδο από την Ευρώπη. Η πόρτα αυτή είναι η πόρτα του ψυχιατρείου.

* “Θα επιβάλλετε κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία; ρώτησαν τον Σακελλαρίδη. Ο Παππάς είχε πει ήδη πως ναι. Ο Νίκης Φίλης πως όχι αλλά …η μειοψηφία θα εφαρμόσει τις απόψεις της πλειοψηφίας. Κι έτσι θυμήθηκα τον αείμνηστο και …ανυπέρβλητο Χαρίλαο Φλωράκη: ‘Στο κόμμα μας επιτρέπονται να εκφράζοναι διαφωνίες, αρκεί να συμφωνούν μαζί μας”.

* Τελικά δεν είναι κακή ιδέα το Κούγκι μέ τον Καμμένο, μόνο, μέσα. * Από αστρολογική σκοπιά τα πράγματα -διαβάζω είναι πολύπλοκα και ιδιαίτερα δύσκολα. Ο Πλούτωνας, που κάνει τις βόλτες του απέναντι από τον Ωροσκόπο της Ελλάδας (στον χάρτη της Μεταπολίτευσης), πιέζει και θα συνεχίζει να πιέζει για πολύ καιρό ακόμη. * Βέβαια ο Πλούτωνας, δεν έχει πια τη συνδρομή του Ουρανού, και αυτό είναι παρήγορο από μια άποψη. * Επιβεβαιώνει όμως και αστρολογικά το προφανές, ότι κάποιες δυνάμεις εντός και εκτός της Ε.Ε., προσπαθούν να μας αποτελειώσουν με κάθε τρόπο. (από το enallaktikos.gr.

* Καμμένο, Βαρουφάκη κλπ. Εσείς να το κάνετε το Κούγκι σας. Εγώ δεν θάρθω. Ευχαριστώ. * Κρίμα. Πάνω στην εθνική κρίση βρήκαν να τσακωθούν ο Θανάσης Χειμωνάς με τον Αύγουστο Κορτώ!

Υ. Γ. Για να νικήσουμε, κάποτε ύστερα από τόσους χαμένους αγώνες, πρέπει να βρούμε, που είναι ο εχθρός.

ΥΓ. 2 .Υπήρχε στην μακρινή Ουγγαρία την εποχή του Λένιν ένας μπολσεβίκος επαναστάτης, που όταν πήρε την εξουσία απαγόρευσε τα τηλέφωνα και τα καφενεία ως μικροαστικό τρόπο ζωής. Έμεινε -στο όνομα της εργατικής τάξης και της προλεταριακής επανάστασης- στην εξουσία λίγο καιρό. Ώσπου τον κρέμασε η Εργατική Τάξη.

Σας ασπάζομαι
Φρεντ