Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Επιλεκτική ευαισθησία της ΕΣΗΕΑ στη σάτιρα για ένα σποτ και όχι για τις εν κρυπτώ χρηματοδοτήσεις

Περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να απαιτήσει μαζί μας να δώσει η κυβέρνηση τώρα στο φως τη λίστα με τα ποσά που έδωσε στα ΜΜΕ τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ΕΣΗΕΑ για την ανακοίνωση της αναφορικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει τις εν κρυπτώ χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ από την κυβέρνηση

Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί η σάτιρα από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ ( τυχαίο;).

Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί ο πλουραλισμός ( καθόλου τυχαίο).

Η ΕΣΗΕΑ δείχνει επιλεκτική ευαισθησία  στη σάτιρα ενός σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην επικίνδυνη για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία φαιδρότητα της εν κρυπτώ χρηματοδότησης ανύπαρκτων μέσων από την κυβέρνηση.

Μακάρι να επεδείκνυε τα ίδια αντανακλαστικά όταν εκβιάζονταν και απολύονταν δημοσιογράφοι επειδή δεν εξυμνούσαν το καθεστώς Μητσοτάκη.

Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να απαιτήσει μαζί μας να δώσει η κυβέρνηση τώρα στο φως τη λίστα με τα ποσά που έδωσε στα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αργά τη νύχτα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, απέστειλε επιστολή στο Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ» Πάνο Σκουρλέτη, διαμαρτυρόμενο για video που όπως υποστηρίζει διασύρει τους Έλληνες δημοσιογράφους.