Στα κομμωτήρια κρύφθηκε…. ο θεός!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Μετακόμισε από τις εκκλησίες και στεγάζεται στα κομμωτήρια μέχρι νεωτέρας ειδοποιήσεως! Τρόμαξε με την αφοβία των χριστιανών που παρασύρονται από την φρασεολογία των καταληψιών ρασοφόρων, λες και πήγαν με μεταγραφή στο “αντίπαλο” στρατόπεδο, έναντι ισχυρού αντιτίμου. Και δεν μιλάμε για…. τριάντα αργύρια!

Οι αθεόφοβοι ούτε τις “ιερές” εικόνες τους δεν σέβονται, έστω σαν έργα τέχνης. Έχουν βαλθεί να τις “παρουσιάζουν” άλλοτε με δάκρυα και άλλοτε με αίμα! Ούτε “σοβαρή” εικόνα δεν μπορείς να αντικρύσεις! Μέχρι βουλευτές και υπουργούς έβαλαν για έγκυρη πιστοποίηση, μάρτυρες στο “θαύμα”.

Δεν μας ενημέρωσαν αν κάποιος από αυτούς έβγαλε το μαντήλι του για να σκουπίσει τα “ιερά” δάκρυα ή τα άφησε να ρέουν, έτσι απλά σαν διαρροή στο πάτωμα! Ή παπά φωνάζεις ή υδραυλικό! Νισάφι! Πού οδηγείται το αχαρακτήριστο αυτό πλήθος, που πιστεύει σε μια θρησκεία (τι να κάνουμε), παμπόνηροι εκμεταλλευτές και έμποροι ρασοφόροι;

Πολιτικοί καπηλευτές της όποιας θρησκείας του χριστιανισμού, θεομπαίχτες τροχονόμοι εριφίων, με μοναδικό σκοπό και στόχο, το συνεχές τάισμα της “ιερής” αγελάδας και την προστασία των περιουσιών σας. Από εδώ παν κι άλλοι και δεν σας νοιάζει ούτε η ζωή ούτε η ψυχή τους. Αυτά ορίζει η θρησκεία σας; Επιτέλους! Βρήκαμε παπά, να θάψουμε….χιλιάδες. Χριστιανοί και χριστιανές, ανάψτε κερί στο κομμωτήριο, θα πιάσει τόπο εκεί! Κατά την είσοδο, όχι μετά το χτένισμα ή τις ανταύγειες! Δεν χρειάζεται να φιλήσετε το χέρι της κυρίας Πόπης.

Μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες, όλοι πελατεία ψάχνουν! Κατόπιν άφοβα και ευλαβικά μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία και ο …εκεί θεός, βοήθειά σας! Αν κολλήσετε τον ιό (απεύχομαι πάτερ), που αιωρείται σαν άγιο πνεύμα για μία και μισή ώρα στον κλειστό χώρο του ναού, τουλάχιστον θα είστε κτενισμένες. Υπάρχει κάποιος χριστιανός εκεί κάπου στην ιεραρχία, να κάνει λίγο κράτει τις μηχανές του κιμά; Με πενήντα νεκρούς χριστιανούς την ημέρα, παπά μου, θα αδειάσει το μαγαζί! Για την πελατεία σου, δείξε λίγο ενδιαφέρον και μη φοβάσαι, γέρικο σκυλί δεν μαθαίνει νέα κόλπα, πάλι εσένα θα ψηφίσει. Ελέησον, Πόπη μου. σε κανένα μήνα πάλι, για φρεσκάρισμα, πρώτα ο ιός.