Τέμπη: Η ώρα της Δικαιοσύνης – Ποιος μόνταρε τις συνομιλίες και ποιος έδωσε την εντολή;

Toυ Βασίλη Σκουρή

    

Δεν μπορεί να είναι οι …μέθυσοι σταθμάρχες!- Μόνο κάποιος που ήθελε να κρύψει κάτι θα έκανε μοντάζ- Εκτίθεται ακόμα περισσότερο η Εξεταστική, καθώς ο Γεννηδούνιας τα έλεγε!

Μείζονα θέματα τίθενται με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» και του Βασίλη Λαμπρόπουλου (ΕΔΩ) για τη μονταζιέρα στα Τέμπη!

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, που δείχνει ατράνταχτο καθώς συνοδεύεται και από αποδεικτικά στοιχεία, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

Ποιος νοσηρός εγκέφαλος σκέφτηκε ελάχιστο χρόνο μετά την τραγωδία να μοντάρει τις επικοινωνίες ώστε να επιρρίψει τις ευθύνες στους μηχανοδηγούς; Ποιον ήθελε να καλύψει και γιατί; Και ποιος τον έβαλε να το πράξει;

-Είναι προφανές πως αυτοί που προχώρησαν στη συγκεκριμένη πράξη, εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί, δεν μπορεί να είναι οι …μέθυσοι σταθμάρχες, που έκαναν γλέντια, σύμφωνα με τις διαρροές που υπήρχαν, αλλά ανήκουν σε υψηλά κλιμάκια, που είχαν μάλιστα και τη δυνατότητα πρόσβασης στο κεντρικό σύστημα που γράφονται οι συνομιλίες! Επιπλέον, θα ξέρουν να κάνουν καλό μοντάζ! 

«Πώς ανασύρθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν (μονταρισμένα) τα ηχητικά με τις συνομιλίες του σταθμάρχη της Λάρισας, μόλις λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των τρένων; Με κύριο ζητούμενο: Ποιος αφαίρεσε βιαστικά τις εν λόγω μαγνητοφωνήσεις από το σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ που είναι ελεγχόμενης πρόσβασης; Με προφανές βασικό μέλημα να εστιαστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μόνο στο πρόσωπο του σιδηροδρομικού και όχι στην έλλειψη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας» σημειώνει στο ρεπορτάζ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. (Και ποιος πρωτοδημοσίευσε το μονταρισμένο βίντεο, σημειώνουμε εμείς- θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει το δημοσιογραφικό κλάδο)!

-Οι πληροφορίες της στήλης επιμένουν πως οι συνομιλίες καταγράφονται και σε κεντρικό υπολογιστή στην Αθήνα, όπου συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν την ευθύνη πρόσβασης, ενώ πολύ σωστά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημειώνει στο ρεπορτάζ: «Αυτά τα αρχεία εμφανίζεται ότι παρελήφθησαν επισήμως από την ΕΛΑΣ και τις δικαστικές αρχές στις 3 Μαρτίου 2023 και μέχρι τότε ουδείς θα έπρεπε να τα είχε»! Ποιος, λοιπόν, πρόλαβε να τα πάρει και να τα μοντάρει στην Αθήνα; Και μιλάμε για πρόσωπο που είχε ειδικές γνώσεις στην τεχνολογία και φυσικά στο μοντάζ! Σε ποιον τα έδωσε για να τα διαρρεύσει σε συγκεκριμένο φιλοκυβερνητικό μέσο ενημέρωσης;

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδούνιας είχε κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες επί του θέματος που αποκαλύπτει το «Βήμα» της Κυριακής τις πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία. Δεν φαίνεται να αξιοποιήθηκαν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής επέλεξε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να μην τις εξετάσει!

Μετά το δημοσίευμα είναι σαφές πως έρχεται ξανά η ώρα της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει ΑΜΕΣΑ να ελέγξει την εγκυρότητα του δημοσιεύματος και αμέσως μετά να ερευνήσει ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΔΙ!

Τυχόν επιβεβαίωση του ρεπορτάζ – η στήλη το θεωρεί βέβαιον- αλλάζει όλα τα δεδομένα και δημιουργεί μείζονα πολιτικά θέματα για την κυβέρνηση!

ΑΠΟ ΤΟ DNEWS