Τα πλεονάσματα, ο Πρίγκηπας και η Κοιμωμένη

«Θυμάμαι ότι, όταν ο κ. Μητσοτάκης στα σποτάκια έλεγε ότι διεκδικούμε χαμηλότερα πλεονάσματα, δεν είχε κάποιον αστερίσκο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν (και αν) βρεθεί ο πρίγκηπας να φιλήσει την ωραία κοιμωμένη για να ξυπνήσει;», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε αυτό που εμείς λέγαμε πριν τις εκλογές ότι θα αποτελέσει το μετεκλογικό αφήγημα της ΝΔ. Ότι πρώτα θα προσπαθήσουν χτίσουν την αξιοπιστία τους και μετά θα θέσουν το θέμα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων», δηλώνει ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφορικά με την συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με την Ά.Μέρκελ.

Ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει στη συνέχεια σχετικά με προεκλογικό βίντεο της ΝΔ ότι «γιατί όμως θυμάμαι ότι, όταν στα σποτάκια έλεγε ότι διεκδικούμε χαμηλότερα πλεονάσματα, δεν είχε κάποιον αστερισκο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν (και αν) βρεθεί ο πρίγκηπας να φιλήσει την ωραία κοιμωμένη για να ξυπνήσει;»