Υπόθεση Ν. Γεωργιάδη: Η μιντιακή αθλιότητα ποτέ δεν παραγράφεται

Τα μάθατε τα νέα; Η δίωξη κατά του διακεκριμένου συνεργάτη και φίλου του Πρωθυπουργού, του  κυρίου Νίκου Γεωργιάδη -για ασέλγεια  κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση -έπαυσε.

Πρωτοδίκως είχε φάει λίαν επιεικώς  28 μήνες, από το  Τριμελές Πλημμελειοδικείο της , χωρίς κανένα  ελαφρυντικό. Τωρα η δίωξη «έπαυσε».

Χαράς ευαγγέλια σε  ορισμένα φιλο-μητσοτακικά ΜΜΕ για τον άνθρωπο που διασύρθηκε, μέχρι να επέλθει η αθωότητα.  Ήταν πολιτική δίωξη..   Κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων χωρίς στοιχεία.

Το είπε και ο ίδιος:  «Η υπόθεση κατασκευάστηκε με προφανείς πολιτικούς σκοπούς. Είμαι απόλυτα αθώος».

Προφανώς τώρα θα συνεχίσει δουλειά του. Μόνο που δεν υπάρχει καμία «αθώωση». Γιατί δε έγινε καμία δίκη στο Εφετείο.  Έγινε δεκτή  ένσταση για  παραγραφή, κατ’ εφαρμογή του  νέου Ποινικού Κώδικα.  Τον οποίο αν πιστέψουμε τη ΝΔ, ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποφυλακίζει εγκληματίες.

Τώρα είναι καλός. Άλλωστε οι αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση ήταν φωτογραφίες για κάποιους -και δεν έθιξαν τίποτε από όσα κατήγγειλε ως αντιπολίτευση.

Έχουμε μια πρωτόδικη καταδίκη και μετά παραγραφή.  Τι ακριβώς σημαίνει αυτό το είπε η εισαγγελέας που την εισηγήθηκε, χωρίς να το επιθυμεί, όπως  εξήγησε:

«Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να παραγράφει, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστή σε βάρος ανήλικων».

Μια δήλωση κόλαφος για τους άθλιους  των ΜΜΕ που πανηγύρισαν αβασάνιστα την «αθώωση» του κυρίου Γεωργιάδη.  Η ντροπή της ελληνικής δημοσιογραφίας  καλπάζει. Η αθλιότητα δεν παραγράφεται με τίποτε.