Όλο και χειρότερα το σκάνδαλο Φουρθιώτη: Μπορεί να τον φύλαγε η ΕΛΑΣ από τη «νύχτα»; – Η παρέμβαση Μητσοτάκη

Είναι απίστευτο ότι η πολιτική και η ενημέρωση πρέπει να ασχολούνται με  τον Φουρθιώτη – παλαιότερα «μάνατζερ» μια  κυρίας πρωταγωνιστούσε σε ερωτικές ταινίες και σήμερα με εκπομπή σε μικρό κανάλι και χρηματοδοτήσεις από το κράτος, ως εκδότης. Και άλλα φημολογούμενα και ανατριχιαστικά.

 Κανείς δεν έχει εξήγηση ακόμη γιατί μια τέτοια «προσωπικότητα» είχε ως τώρα 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Ο δικηγόρος του είπε ότι η ΕΛΑΣ «οκτώ φορές εκτιμήσει ότι κινδυνεύει».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκοψε τη φρουρά, αλλά έχει πολύ δουλειά. Πρώτον να μάθει πιο ήταν οι κύριοι που έκαναν αυτές τις εκτιμήσεις.

Να  ενημερωθεί  από πού κινδύνευε ο εν λόγω φρουρούμενος με κρατικά λεφτά και αν ισχύει ότι τον απειλούσε η 17Ν που δεν υπάρχει.

Σ’ αυτή την υπόθεση ο Κώστας Γιαννακίδης έβαλε από το Protagon.gr  μια  νεα παράμετρο.

« Ο  Φουρθιώτης είχε γίνει στόχος επιθέσεων και όπως ισχυρίστηκε δέχθηκε απειλές. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και με άλλους, δεν είναι δα και σπάνιο στους κύκλους της νύχτας με τους οποίους συνδέονται ορισμένες από τις δραστηριότητες του Φουρθιώτη».

Αν είναι δυνατόν. Πρέπει να πάνε πολλοί στο σπίτι τους αν αποδειχθεί ότι η ΕΛΑΣ φύλαγε τον Φουρθιώτη για να μην τον  βλάψουν άνθρωποι της νύχτας.  Ίσως γι’ αυτό προσπάθησε να το κρύψουν, ακόμη και όταν αποκαλύφθηκε.

Με την ευκαιρία η παρέμβαση Μητσοτάκη που αναφέρθηκε στα ΜΜΕ – και ισχύει αφού δεν διαψεύσθηκε – δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε τη λίστα με τα πρόσωπα που φρουρούνται από την ΕΛΑΣ. Και οι πέτρες ξέρουν -και βλέπουν- ότι αναμεσά τους πολλοί δεν δικαιούνται φρουρά. 

Από την ώρα που θα λάβει γνώση ο Πρωθυπουργός δυο επιλογές έχει: ή θα αποκαλύψει το σκάνδαλο ή θα γίνει συνένοχος.  

Ειδικά αν με την ευκαιρία σκαλίσει λίγο το θέμα Φουρθιώτη και των αφεντικών του.

Έλεος. Για έναν τέτοιο τύπο πλήρωνε η κυβέρνηση 14 αστυνομικούς και οχήματα;  Ότι δεν έχουν φύγει ήδη μερικοί -τυλιγμένοι σε μια κόλλα χαρτί- είναι σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο.

Για να δούμε τι θα κάνει ο Πρωθυπουργός. Σαν πολλά θέματα αυτής της κατηγορίας μαζεύονται στην αυλή της κυβέρνησής του.