Aν ”πέσει” το Ισραήλ σειρά έχει η Ευρώπη

Του Μέλιου Ανδρικόπουλου

Ο πόλεμος μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων μαίνεται ασταμάτητα. Από την αρχή θεωρήθηκε πολύ σοβαρός, πολύ επικίνδυνος ,για την ανάφλεξη ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής.

Είναι ένας πόλεμος ,που σύντομα καταλάβαμε ,ότι μας αφορά άμεσα όλους μας.

Το Ισραήλ, απομονωμένο σε μια γωνιά της Γης, σφυροκοπείται αδιάκοπα ,από τους μαινόμενους μουσουλμανικούς λαούς, που βρίσκονται γύρω από αυτό.

Το Ισραήλ που έχει πληθυσμό όσο περίπου και η Ελλάδα, βρίσκεται αντιμέτωπο όχι μόνο με τους παλαιστινίους- οι παλαιστίνιοι είναι η άκρη του δόρατος- αλλά με εκατοντάδες εκατομμύρια φανατισμένους μουσουλμάνους, που στόχο έχουν να αφανίσουν το κράτος των ισραηλινών.

Η πρόσφατη επίθεση των Ιρανών εναντίον του Ισραήλ ,ανοίγει μία νέα σκοτεινή σελίδα, στον αναβαθμισμένο και καταστροφικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Ισραήλ, είναι το τελευταίο προπύργιο, το τελευταίο οχυρό της Δύσης. Αν πέσει, ολόκληρη η Ευρώπη και ειδικά οι νότιες χώρες, θα αφανιστούν από τις ορδές δεκάδων εκατομμυρίων μουσουλμάνων από διάφορες αραβικές ,ασιατικές και αφρικανικές χώρες.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, οι εναπομείναντες Έλληνες ,να βρεθούν αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα είναι αδύνατον να διαχειριστούν, όσοι τελικά επιβιώσουν.

Όσο και αν κάποιοι παίζουν με τις λέξεις και προσπαθούν να κρύψουν, τον τεράστιο διαφαινόμενο κίνδυνο, ο πόλεμος αυτός έχει χαρακτηριστικά θρησκευτικού πολέμου.

Οι μουσουλμάνοι θέλουν, επιθυμούν και επιδιώκουν να αφανίσουν τους Χριστιανούς ανά την Οικουμένη.

Δυστυχώς, χρόνια τώρα, ανόητοι πολιτικοί σχηματισμοί, αντιχριστιανικές οργανώσεις και άθεοι, αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο τον Χριστό της Αγάπης, της συμπόνοιας και της συγχώρεσης, με το Ισλάμ της εκδίκησης και του απύθμενου μίσους κατά των χριστιανών.

Στην Αφρική, στην Ασία, στις αραβικές χώρες, στην Αμερική στην Ευρώπη, είναι αμέτρητες οι επιθέσεις των μουσουλμάνων εναντίον χριστιανών και χριστιανικών ναών.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης.

Είναι σχεδόν σίγουρο , ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή ,θα επεκταθεί σύντομα και θα μπουν σε αυτόν πολλές χώρες και όχι μόνο όμορες…

Η χώρα μας οφείλει να λάβει τα αναγκαία μέτρα ,για να αποφύγει μια σειρά τρομοκρατικών χτυπημάτων. Είμαστε εξαιρετικά ευάλωτοι.

Το μετρό, ο ηλεκτρικός, τα λεωφορεία, τα νοσοκομεία, οι πλατείες οι εκκλησίες, όπου υπάρχει πολυκοσμία, αποτελούν τους εύκολους στόχους…

Δυστυχώς, κυβερνήσεις που δεν αγάπησαν τη χώρα τους, γέμισαν τη χώρα μας με εκατομμύρια μουσουλμανικούς πληθυσμούς ,χωρίς να γνωρίζουμε τον σκοπό της διαμονής τους και παραμονής τους εδώ…

Τώρα που ο κίνδυνος είναι άμεσος ,τι προτίθεται να κάνει, τι σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση;

Πρέπει να αρχίσει να μετρά νεκρούς η χώρα, για να αφυπνιστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Η Ελλάδα οφείλει και πρέπει να σταθεί στο πλευρό του Ισραήλ, με όλες της τις δυνάμεις.

Έχει περάσει η εποχή που οι φωτογραφίες εμφάνιζαν, κάποιο παιδί της Παλαιστίνης με σφεντόνα , να αντιμετωπίζει ένα τανκς των ισραηλινών. Σήμερα η Χαμάς είναι ένας άρτια και καλά εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος στρατός, ισάξιος των δυνάμεων του ισραηλινού στρατού.

Πίσω τους έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου του μουσουλμανικού κόσμου, που τους εξοπλίζουν με όπλα τελευταίας τεχνολογίας και τους ενισχύουν με πακτωλούς χρημάτων.

Το Ισραήλ αν μείνει μόνο του , είναι σίγουρο ότι θα το αφανίσουν. Ήδη χτυπιέται από πέντε διαφορετικά μέτωπα.

Βεβαίως, πρέπει να υπάρξει μέριμνα και σχέδιο απομάκρυνσης των αμάχων, των παιδιών, των ασθενών και των ηλικιωμένων.

Όσο όμως μένουν, πλησίον των πεδίων των μαχών, όλα είναι πιθανά και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους…

Το Ισραήλ σε αυτόν τον πόλεμο ,πρέπει να είναι ο νικητής με κάθε τρόπο. Ειρήνη με επιθετικούς, φιλοπόλεμους, εκδικητικούς μουσουλμανικούς λαούς ,δεν μπορεί να υπάρξει.

Ζούμε κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας. Κανένας και καμία δεν μπορεί να δηλώνει ξέγνοιαστος, αδιάφορος και αμέτοχος.

Στην παρούσα συγκυρία, όποιος δηλώνει εχθρός των Ισραηλινών, δηλώνει και εχθρός της Ελλάδος, δηλώνει εχθρός της Ευρώπης. Βάζει βόμβα στα θεμέλια του σπιτιού του.

Αν η χώρα δεν δείξει αποφασιστικότητα , δεν δράσει άμεσα και κυριαρχήσουν ”προδοτικές συμπεριφορές” ,να θυμάστε ότι αργότερα-σχετικά σύντομα- θα βρίσκουν τα σπίτια τους ”σημαδεμένα” με την Ελληνική Σημαία, όπως ακριβώς έκαναν και οι Ναζί με τα σπίτια των εβραίων στην Χιτλερική Γερμανία!!

Κάτι που δυστυχώς συμβαίνει και σήμερα ,σε πολλές χώρες της Γης, όπου κατοικούν και σήμερα εβραίοι!!