Διάψευση Παυλόπουλου σε δημοσίευμα για τον ανασχηματισμό

Στενοί συνεργάτες του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, διαψεύδουν στο ieidiseis.gr κατηγορηματικά δημοσίευμα που τον φέρει να έχει θέσει «βέτο» στον ναύαρχο Αποστολάκη κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του τέως ΠτΔΠροκόπη Παυλόπουλου για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» περί, δήθεν, ανάμειξής του στον πρόσφατο ανασχηματισμό και, ειδικότερα, στην «υπόθεση Αποστολάκη», αναφέρουν τα εξής:

«Και το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται σ’ εκείνα που στρέφονται, από την εν λόγω εφημερίδα και κατά την συνήθη τακτική της εδώ και χρόνια, εναντίον του κ. Παυλόπουλου. Παράγουν δε μυθεύματα -κατά την επιεικέστερη έκφραση- τα οποία έχουν πάρει «διαζύγιο» με την αλήθεια, και μάλιστα «κατ’ αντιδικία». Ανάξια ακόμη και διάψευσης, λόγω «παραδοσιακής» και αυταπόδεικτης ανακρίβειας και, συνακόλουθα, προφανέστατης αναξιοπιστίας. Το μόνο ερώτημα που έχει κάποιο ενδιαφέρον, συνίσταται στο αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι «αυθόρμητα», για να προσφέρουν εκδουλεύσεις προς κοινώς γνωστές κατευθύνσεις ή είναι κατά παραγγελία συγκεκριμένων, «φίλιων πολιτικών υπογείων», κατά κυριολεξία».