Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου… ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι δεν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης την «έκοψε» μετά την εισαγγελική έρευνα και την έρευνα της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για το πώς ακριβώς βρέθηκαν στα χέρια της οι λίστες με τα email των αποδήμων.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρει στην ανάρτησή της πως ενημέρωσε η ίδια τον πρωθυπουργό “για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως.

Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας».

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ είχε πει πως “η υπόθεση αυτή πρέπει να διερευνηθεί. Όχι μόνο από τη Δικαιοσύνη, αλλά και από το υπουργείο Εσωτερικών. Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Κάνουμε και εμείς τη δικιά μας έρευνα».